Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Τι απάντησε ο Γκλέτσος για το γιαούρτι με τη φωτογραφία του Μητσοτάκη

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το βίντεο που κυκλοφόρησε και έδειχνε τον Απόστολο Γκλέτσο να κρατάει ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Πειραιώς μάλιστα κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει.

Για την επίμαχη αυτή σκηνή μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού LamiaPolis 87,7, ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας«Ήρθαν τα παιδιά σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, μου έφεραν ένα γιαούρτι με τη φάτσα του Μητσοτάκη κολλημένη και είπα “τέλειο, τέλειο…”. Θα με χαρακτηρίσει με αφορμή αυτό, η ΝΔ εμένα; Εμένα; Ποιος; Η ΝΔ; Να κοιτάξει λίγο τα του οίκου της. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα ούτε για υπουργούς, ούτε και τα στελέχη της. Που το στόμα τους έχει πει…και αν έχει πει….», ανέφερε αρχικά.

- Διαφήμιση -

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα κάτσω να σχολιάσω το γιαούρτι. Αν δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά του σοβαρού από την τρολιά, τότε δεν έχουν χιούμορ. Δυστυχώς, μετά και τα Τέμπη είναι μεγάλη η οργή του κόσμου και ο θυμός όλων μας. Στην Ελλάδα ζούμε, που γέννησε τη σάτιρα. Αν δεν εκτονωθούμε και με το χιούμορ, θα τρελαθούμε κιόλας».

Μάλιστα χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, persona non grata για τη Λαμία:

«Στα σοβαρά τώρα, ο κ. Μητσοτάκης για τη Λαμία είναι persona non grata. Είναι ανεπιθύμητος. Η Λαμία είναι μια νεκρή πόλη. Η Φθιώτιδα είναι σε μαρασμό. Ο νομός έχασε μία έδρα, φεύγουν οι νέοι μας. Φεύγει κόσμος, δεν μπορεί να ζήσει. Η ΝΔ πούλησε τη ΛΑΡΚΟ όταν το νικέλιο έπιανε την καλύτερη τιμή του. Είναι εγκληματίες. Και έχει μούτρα ο κ. Μητσοτάκης να έρθει στη Λαμία; Η περιοχή μας χρειάζεται ένεση αδρεναλίνης. Να σηκωθεί. Έχουμε πράγματα εμείς, στον συνδυασμό μου, για να το καταφέρουμε. Ο κ. Μητσοτάκης είναι πια σε αποδρομή. Τελείωσαν οι πολιτικές του ημέρες. Φεύγει και μάλιστα φεύγει με ταχύτητα φωτός».

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα