Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Το μεγάλο “άκυρο” στον Ηλία Κασιδιάρη

Ήταν ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου στο μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης διαφώνησε με τον… αρχηγό και αποφάσισε να κάνει δικό του κόμμα. Μάλιστα μια μικρή λεπτομέρεια όπως… της φυλακής τα σίδερα, δεν περίμενε ότι θα τον σταμάταγε απ’ το να παριστάνει τον κομματάρχη.

Μόνο που υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Κασιδιάρης ο οποίος έφτασε στο σημείο να κάνει μέχρι και προεκλογική ομιλία από τις φυλακές, πλέον το φυσάει και δεν κρυώνει.

- Διαφήμιση -

Ο Βηματοδότης έχει το αναλυτικό ρεπορτάζ:

Το περασμένο Σάββατο, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, πλήθος κόσμου είχε βγει στους δρόμους. Άλλος για να διαδηλώσει για την οικονομία, άλλος να διαμαρτυρηθεί κατά της κυβέρνησης και οι «ψεκασμένοι» για να αντιδράσουν γι’ αυτά τα «εργαλεία του διαβόλου», τα εμβόλια. Υπήρχε, όμως, και μια συγκέντρωση, όχι τίποτε πολυπληθής, που έκανε αίσθηση. Ήταν πρώην Χρυσαυγίτες που βρήκαν στέγη στο κόμμα του φυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη, τους «Έλληνες για την Πατρίδα».

Μάλιστα, η συγκέντρωση είχε προαναγγελθεί από το κόμμα του τρόφιμου των φυλακών Δομοκού και είχε ειπωθεί ότι θα μιλούσε και ο ίδιος ο Κασιδιάρης στους συγκεντρωμένους. Πώς; Εκμεταλλευόμενος τη Δημοκρατία και έχοντας το δικαίωμα που έχει ο κάθε φυλακισμένος να παίρνει τηλέφωνο από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής και να μιλά σε όποιον θέλει, ακόμη και σε μια πολιτική συγκέντρωση.

Το έκανε μια φορά σε συγκέντρωση στην Αθήνα, είχε επιχειρήσει να το κάνει και μια ακόμη, όμως, κάποιοι είπαν «ως εδώ και μη παρέκει». Γιατί άλλο να τηλεφωνείς στους γονείς σου, τη σύζυγό σου ή στον δικηγόρο σου, κι άλλο να κάνεις ναζιστική προπαγάνδα στους λίγους, αμετανόητους, οπαδούς σου.

Κι όπως καταλαβαίνετε… ο Ηλίας δεν μπορεί πλέον να είναι κομματάρχης μέσα από το κελί. Όπως του «κόπηκε» η διάθεση να κάνει ακόμη και ραδιοφωνική εκπομπή από τη φυλακή, έτσι θα πρέπει να «κοπεί» και η πρόθεσή του να μιλά στις συγκεντρώσεις. Και ο νοών νοήτω…

Πηγή: Instanews.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα