Το χαρτί της σύλληψης Λιγνάδη παίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να σωθεί

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και ιδιαίτερα με τη «στροφή» της κυβέρνησης και τη συνέντευξη της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη –μεταξύ των άλλων- ένα ήταν σαφές:

- Διαφήμιση -

Αποκάλεσε τον Λιγνάδη «επικίνδυνο» που τους εξαπάτησε.

Ωστόσο, η ανάγκη της κυρίας υπουργού να μην αποδέχεται (πλέον) το τεκμήριο της αθωότητας για τον Δημήτρη Λιγνάδη -παρότι είναι υποχρεωμένη ως κρατικός λειτουργός- ένα πράγμα δηλώνει:

Την απόφαση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να ριχθεί ο επί μέρες προστατευόμενος της κυβέρνησης Δημήτρης Λιγνάδης στην αρένα, εξ’ ου και η μηνυτήρια αναφορά που ξαφνικά κατέθεσε η κυρία Μενδώνη στον Άρειο Πάγο ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πως υπάρχουν άλλες μηνύσεις που καίνε τον Λιγνάδη και για τις οποίες μέχρι σήμερα δεν είχαν αντιδράσει καθόλου, και σφύριζαν αδιάφορα.

Όπως φαίνεται, η κυρία Μενδώνη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοδοξούν πως θα ανατρέψουν τις εντυπώσεις που υπάρχουν εναντίον τους λέγοντας ότι κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά και ότι είχαν πει από νωρίς τον Λιγνάδη «επικίνδυνο»

Το μόνο κομμάτι που λείπει από το παζλ στην προσπάθεια διαχείρισης της κρίσης από την κυβέρνηση, είναι κάποια σύλληψη τις επόμενες ώρες.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Έριξαν την ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας ως ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

«Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης επιλέξαμε να ρίξουμε την επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας στις 28/2 και ώρα 16:00, ενώ η πρόσβαση στη σελίδα δεν...

Μητσοτάκης: Σε όλα τα σχολεία πρόγραμμα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης

Τις πρωτοβουλίες εκ μέρους της κυβέρνησης, ώστε να αποφευχθούν το μέλλον και άλλες σεξουαλικές επιθέσεις, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις πρωτοβουλίες αυτές, περιλαμβάνονται αλλαγές...

Μενδώνη: Τολμάτε να αμφισβητείτε το ήθος του Λιγνάδη;

Σίγουρη για το ήθος του πρώην καλλιτεχνικού Διευθυντή που τοποθέτησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο Εθνικό Θέατρο, ήταν η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σε συζήτηση...

Νέα άρθρα