Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Όταν το ΚΙΝΑΛ κλαίγεται για τους καναλάρχες!

Δεν χρειάζεται καν να προτρέξεις κάτω από τις γραμμές για να δεις το επικοινωνιακό θέατρο που παίζει η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή για να αποπροσανατολίσει από το σημερινό διακύβευμα και τις συνεχείς αποτυχίες της κυβέρνησης σε όλα τα πεδία: Από την πανδημία έως την οικονομία και τόσα άλλα.

Αλλά η κυβέρνηση έχει ένα γερό δεκανίκι στον αποπροσανατολισμό, αυτό φάνηκε και από την εμφάνιση της βουλευτίνας του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελίας Λιακούλη η οποία έριξε κροκοδείλια δάκρυα για τους καναλάρχες που υποχρεώθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ να πληρώσουν για τις άδειες, όταν το σημερινό «σύστημα» της Νέας Δημοκρατίας που στηρίζει το ΚΙΝΑΛ προτιμά τα δώρα στα ΜΜΕ και στους καναλάρχες.

- Διαφήμιση -

Εκεί η κυρία Λιακούλη παραλίγο να κλάψει από το βήμα της Βουλής αφού θυμήθηκε με λύπη τις δύσκολες στιγμές που… πέρασαν για να πάρουν τις άδειες!

Η ίδια όπως είπε «ανατριχιάζει» τώρα γιατί «κλείστηκαν τότε στον διαγωνισμό οι επίδοξοι καναλάρχες σε ένα κλουβί»!

Η κυρία Λιακούλη μπορεί να ανατριχιάζει για τα «πάνδεινα»… που πέρασαν οι καναλάρχες τρώγοντας και πίνοντας, προφανώς ωστόσο δεν αισθάνεται καμία τύψη για την στήριξη προς τα μνημόνια και όλα όσα πέρασε ο ελληνικός λαός από το ίδιο της το κόμμα συμμαχώντας με την συντηρητική παράταξη.

Προφανώς, αισθάνεται μια ταύτιση προς τους πλούσιους και ισχυρούς…

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα