Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Απειλή διαγραφής για όσους βουλευτές της ΝΔ δεν ψηφίσουν την τροπολογία για ΠΑΟΚ

Σκληρή γραμμή φαίνεται ότι επιλέγει η κυβέρνηση για την ψήφιση της τροπολογίας με την οποία διασφαλίζεται η παραμονή του ΠΑΟΚ στη Super League.

Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία έφερε σε ακόμα δυσκολότερη θέση την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι οι βουλευτές που εκλέγονται στη βόρεια Ελλάδα αλλά και στον Πειραιά βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

- Διαφήμιση -

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέποντας ότι η ψηφοφορία μπορεί να καταλήξει σε ακόμα μια εκκωφαντική κυβερνητική κρίση επέλεξε να στείλει σαφές μήνυμα προς όλους: “Όποιος απουσιάσει ή δεν ψηφίσει, διαγράφεται”.

Αυτό ήταν άλλωστε και το μήνυμα που έδωσε η διαγραφή Ζαγοράκη, ότι το Μαξίμου δεν θα ανεχθεί διαφοροποιήσεις και “οπαδικές” συμπεριφορές.

Το πρωί της Τετάρτης πάντως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αδικαιολόγητων απουσιών ή διαφοροποιήσεων από την κυβερνητική γραμμή δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ «Δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την ονομαστική ψηφοφορία. Κάποιες απουσίες είναι δικαιολογημένες, αλλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα»

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα