Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Βαξεβάνης για λίστα Μητσοτάκη, παρακολουθήσεις και υπουργούς

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τη λίστα παρακολουθήσεων του Μαξίμου, με «εγκέφαλο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναλύθηκαν διεξοδικά από τον Κώστα Βαξεβάνη στην εκπομπή Kontra24 το βράδυ της Δευτέρας.

- Διαφήμιση -

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento μίλησε για το σκάνδαλο Predator και το πως έγινε «υπερόπλο» στα χέρια της κυβέρνησης, την ΕΥΠ και τον ρόλο που διαδραμάτισε το Μαξίμου στη διαδικασία της παρακολούθησης πολιτικών, συγγενικών τους προσώπων, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών. «Πετάει στα σκυλιά τον ανιψιό του για όλα αυτά που έκαναν μαζί, αλλά δεν θα την γλιτώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον πρωθυπουργό, ο οποίος «μπλοκάρει όλες τις έρευνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών».

Πολιτικός σεισμός: Αυτούς παρακολουθούσε το σύστημα Μητσοτάκη

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση συνεργάτη υπουργού που πήγαινε στη Λάρισα «για να παραλάβει ένα πακέτο» και στη συνέχεια, ο υπουργός δέχτηκε τηλεφώνημα από το Μαξίμου με το οποίο του ζητήθηκε να ακυρωθεί η «αποστολή» του συνεργάτη του και η «παραλαβή του πακέτου», δείγμα ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση.

Υπέκλεπταν τον Γιαννακόπουλο, Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη

- Διαφήμιση -

Ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε στον πρωθυπουργό και τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε σχετικά με δήθεν εμπλοκή του με ρώσο ολιγάρχη, τονίζοντας ότι θα προχωρήσει σε αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πηγή: Documentonews.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα