Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Άδειασαν τον κόσμο από στάση για να μην αποδοκιμάσουν τον Μητσοτάκη

Η αποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον λαό φαίνεται πως βρίσκεται πλέον στο ναδίρ και βέβαια το γνωρίζουν πολύ καλά στο Μέγαρο Μαξίμου, παρά τις «δημοσκοπήσεις» που λένε το αντίθετο και κανείς δεν τις πιστεύει.

Απόδειξη τα μέτρα προστασίας που έλαβαν κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη αφού φοβόντουσαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

- Διαφήμιση -

Η Θεσσαλονίκη έγινε «αστακός» από αστυνομικούς, όπως και η πλατεία Αριστοτέλους με την ΕΛ.ΑΣ. να επιβάλει δρακόντεια μέτρα υπό το φόβο να ακουστούν αντικυβερνητικά συνθήματα, όπως τελευταία συμβαίνει στα κανάλια, σε απευθείας συνδέσεις.

Επιτόπου υπήρξαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, και όπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα (thesstoday) είχε στηθεί τριπλός φραγμός από αστυνομικούς και κλούβες των ΜΑΤ, ενώ έξω από τα γραφεία της 3ης – 4ης ΥΠΕ βρισκόταν σε εξέλιξη μαζική κινητοποίηση υγειονομικών.

Αναφέρεται μάλιστα πως οι αστυνομικοί απομάκρυναν από τη στάση «πλατεία Αριστοτέλους» επί της Μητροπόλεως τους πολίτες που περίμεναν αστικό του ΟΑΣΘ, ενώ δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες από κάποιους για την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται.

Το ζητούμενο ήταν να μην καταστρέψουν την εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ.

 

- Διαφήμιση -

 

Διαμαρτυρία υγειονομικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – “Όχι στη διάλυση του ΕΣΥ”

Από την πλευρά τους οι υγειονομικοί της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειςα Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποίησαν διαδήλωση ζητώντας ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με προσλήψεις εργαζομένων και καμιά αναστολή εργασίας υγειονομικού προσωπικού.

Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν επίσης υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας καθώς δεν έχουν εμβολιαστεί.

Πηγή: Documentonews.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα