Κυριακή, 24 Μαρτίου, 2024

Ο Τσίπρας σταμάτησε ώστε να απαντήσει ο Μητσοτάκης γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ τον Ανδρουλάκη

Διακρίνουμε μια γενικότερη ένταση σήμερα. Λογικό. Η συζήτηση στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ ίσως επιφέρει μερικές εξελίξεις ή και ίσως δώσει και μερικές απαντήσεις. Βέβαια, αν κρίνουμε από την πρώτη τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση, δεν το βλέπουμε. Εκτός από αυτό, προέτρεψε τον Νίκο Ανδρουλάκη, αν πιστεύει ότι η επισύνδεση ήταν παράνομη, να προσφύγει στα δικαστήρια.

Αξίζει να ανοίξετε την τηλεόρασή σας σήμερα και να παρακολουθήσετε την Βουλή. Το να βλέπεις τους άρχοντες του τόπου μας να χάνουν την ψυχραιμία τους και τα λόγια τους, έχει ενδιαφέρον. Μια απλή παρένθεση ήταν αυτή,προχωράμε.

- Διαφήμιση -

Όταν ο ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας, με επιθετικό ύφος προφανώς, υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κατηγορούμενος. Από το ένα αυτί μπαίνει, από το άλλο βγαίνει, θα μπορούσε να πει κάποιος. Κρατάμε αποστάσεις.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σταμάτησε την ομιλία του και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει σε ένα απλό, αλλά άκρως σημαντικό ερώτημα: Για ποιο λόγο η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Νίκο Ανδρουλάκη. Τίποτα. Σιωπή.

“Είναι κατάσκοπος; Σας δίνω το λόγο”, του είπε χαρακτηριστικά.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα