Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022

Προσφυγή Ολυμπιακού κατά της Superleague για την κεντρική διαχείριση

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, ο συνεταιρισμός αποφάσισε κατά πλειοψηφία, με ψήφους 12-2 να προχωρήσει σε κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη σεζόν 2023-24 (αφού λήξουν τα διετή συμβόλαια που έχουν οι ομάδες), με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να είναι οι μοναδικές ομάδες που μειοψήφησαν.

Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ ωστόσο προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Superleague, ζητώντας την ακύρωσή της. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 5 Οκτωβρίου.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: 

Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ » και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ΚΑΤΑ του ποδοσφαιρικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΠΕΡΙ αναγνώρισης της ακυρότητας άλλως ακύρωσης της απόφασης της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού, που ξεκίνησε την 2.9.2021 και ολοκληρώθηκε κατόπιν διακοπής την 9.9.2021, σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού του Συνεταιρισμού και την υποχρεωτική ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης των ραδιοτηλεοπτικών και άλλων συναφών δικαιωμάτων του συνόλου των μελών στο Συνεταιρισμό από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και εφεξής.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα