Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

«Άκυρο» Καραγκούνη στη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να αναλάβει κάποιο πόστο

Κρούση σε πρώην άσους του Παναθηναϊκού έχουν κάνει στελέχη της «πράσινης» ΠΑΕ, με στόχο να εξετάσουν το ενδεχόμενο εάν θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με αυτή, από κάποιο πόστο. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι που χρησιμοποιούν τις μεγάλες δόξες τους σε επιτελικές θέσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport, οι επαφές που έγιναν ήταν σε ένα διερευνητικό πλαίσιο και χωρίς κάτι συγκεκριμένο σαν πρόταση για τις ακριβείς αρμοδιότητες που θα έχουν. Ένας από τους παλιούς παίκτες του «τριφυλλιού» που έχουν δεχθεί μια τέτοια κρούση, είναι και ο Γιώργος Καραγκούνης. Άλλωστε, πρόκειται για ένα όνομα που έχει γραφτεί αρκετές φορές για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο καίριο πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

- Διαφήμιση -

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, στην προσέγγιση αυτή μεταφέρθηκε στον «Κάρα» το ενδεχόμενο να αναλάμβανε έναν ρόλο τιμ μάνατζερ στο «τριφύλλι», με τον ίδιο να απαντά ότι δεν το θεωρεί πολύ πιθανό, αλλά δεν μπορεί να το αποκλείσει κιόλας -ειδικά από την στιγμή που δεν έχει και μια συγκεκριμένη πρόταση με λεπτομέρειες για το τι θα έχει ως αρμοδιότητες.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα