Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κοντά σε συμφωνία Μπαρτσελόνα – Σάρας

Ο κύβος ερρίφθη: Το «μεγάλο βήμα» του κόουτς «Σάρας» πλησιάζει ολοένα και περισσότερο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Λιθουανού προπονητή, τον οποίον θέλουν στον πάγκο τους για την νέα σεζόν, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στα φετινά πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος. Πρόκειται για έναν άνθρωπο είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Βαρκελώνη, αφού φόρεσε τη φανέλα της «Μπάρτσα» από το 2000 έως το 2003 και τη σεζόν 2012-2013, πανηγυρίζοντας δύο πρωταθλήματα (2001, 2003) και μία Euroleague (2003). Επίσης, η αγάπη του ίδιου για την πόλη και τον σύλλογο είναι δεδομένη και όλα δείχνουν… γάμο!

- Διαφήμιση -

Ο «Σάρας» κατέκτησε με την Ζαλγκίρις πρόσφατα το πρώτο του πρωτάθλημα ως πρώτος προπονητής. Θυμίζουμε πως ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού ανέλαβε πόστο δίπλα στον Γκιντάρας Κράπικας το 2014 στην ομάδα του Κάουνας και πήρε… προαγωγή όταν ο Κράπικας έφυγε τον Ιανουάριο του 2016, αναλαμβάνοντας να ηγηθεί των πρωταθλητών Λιθουανίας τόσο εντός συνόρων, όσο και στην Euroleague.

Πλέον όλα δείχνουν πως ο επόμενος προπονητικός σταθμός στην καριέρα του 40χρονου Λιθουανού θα είναι η αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, της οποίας αποτελεί την Νο. 1 επιλογή. Να σημειωθεί πως ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Καταλανούς, όμως οι «μπλαουγκράνα» έχουν πάρει την απόφασή τους και σκοπεύουν να πορευτούν την νέα σεζόν με τον «Σάρας».

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα