Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Πέπε Ρέινα: Αυτοί που μένουν σε σπίτι 70 τ.μ. με δύο παιδιά έχουν… μπάλες, όχι εμείς

Ο Πέπε Ρέινα αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και αποθέωσε όσους περνάνε αυτή τη δοκιμασία χωρίς να έχουν οικονομική άνεση.

Ο ιός εξαπλώνεται παντού και δεν κάνει διακρίσεις, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Πέπε Ρέινα, ο οποίος ανήκει στη Μίλαν αλλά έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στην Αστον Βίλα.

- Διαφήμιση -

«Την περασμένη εβδομάδα φαίνεται πως ήταν η σειρά μου να περάσω το μικρόβιο. Ήταν μία διαφορετική εβδομάδα, στην οποία έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις, ώστε να μην κολλήσω τα άτομα που μένουν μαζί μου.

Εδώ στην Ιταλία δεν γίνονται τεστ, εκτός αν είσαι πραγματικά πολύ άσχημα. Μιλώντας στους γιατρούς για τα συμπτώματα που είχα και διαβάζοντας δεξιά και αριστερά, μπορώ να πω ότι όλα έδειχναν ότι είχα κορονοϊό, χωρίς βέβαια να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση», είπε ο Ισπανός τερματοφύλακας και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με μια μεγάλη αλήθεια.

«Εμείς είμαστε όμως ανάμεσα στους προνομιούχους. Έχουμε ένα μεγάλο σπίτι με κήπο. Σκέφτομαι τους ανθρώπους που ζούνε μέσα σε ένα σπίτι 70 τετραγωνικών με δύο παιδιά. Για μένα αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν αρχ…α, όχι εμείς».

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα