Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Πώς το ΟΑΚΑ θα ξανακάνει τον Παναθηναϊκό «Αυτοκράτορα»;

Το γηπεδικό είναι το πιο σημαντικό ζήτημα για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Ο αναπνευστήρας όπου μέσω αυτού θα έρθει η εκτόξευση. Η γιγάντωση του «τριφυλλιού» περνάει μέσα από το γήπεδο και οι συζητήσεις για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ στους «πράσινους» για 49 χρόνια, θα αλλάξουν το status της ομάδας.

Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που η επιστροφή στα ένδοξα χρυσά χρόνια δεν είναι πολύ μακριά. Βασικά είναι πιο κοντά από ποτέ. Άνθρωπος που είναι βαθιά χωμένος στην καθημερινότητα του οργανισμού και ήταν εκείνος που αποκάλυψε πρώτος τη μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια, ισχυρίζεται πως στις επόμενες ημέρες θα κλείσει θετικά η υπόθεση του γηπέδου και το ΟΑΚΑ θα βαφτεί εξ ολοκλήρου πράσινο. Αυτό θα φέρει κοσμογονικές αλλαγές στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

- Διαφήμιση -

Αρχικά η ενεργοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα δρώμενα της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ένας οπαδός του τριφυλλιού. Πονάει τον σύλλογο και το όραμά του είναι να τον βλέπει πάντα στην κορυφή. Έχοντας πάρει στις πλάτες του το project του γηπέδου, σκοπός του είναι να γιγαντώσει την ομάδα, να πάρει βελόνα και κλωστή και να ράψει στην πράσινη φανέλα το έβδομο αστέρι.

Το γήπεδο θα κάνει ελκυστικό τον Παναθηναϊκό και σε επενδυτές. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει βάλει πωλητήριο στο πιο επιτυχημένο τμήμα του ελληνικού αθλητισμού και οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ήδη υπάρχουν επενδυτικά funds που επιθυμούν να κάνουν το μπάσιμο. Το brand του Παναθηναϊκού είναι τεράστιο, σε τέτοιο βαθμό που η φήμη του ξεπερνά τα ευρωπαϊκά σύνορα. Η τρέλα του Μάριο Χεζόνια για το «τριφύλλι» και η μεταγραφή του, το επιβεβαίωσαν περίτρανα.

Τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας, είτε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, είτε από τους νέους επενδυτές, θα ανεβάσουν το μπάτζετ σε τέτοιο βαθμό που θα κάνουν την ομάδα και πάλι ανταγωνιστική. Παρά τις φημολογίες για αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο ίδιος σκέφτεται το μέλλον του στον Παναθηναϊκό. Όπως και οι Νέντοβιτς – Χεζόνια. Ο Ντίνος Μήτογλου θα αποχωρήσει μόνο για το μαγικό κόσμο του NBA και όλο και φουντώνουν οι φήμες για την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στο «τριφύλλι».

- Διαφήμιση -

Ωστόσο τίποτα δεν είναι αυτά μπροστά στη φημολογούμενη επιστροφή που θα ρίξει τα τσιμέντα. Που θα κάνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να πάει στο Ελευθέριος Βενιζέλος με τα πόδια για να υποδεχτεί τον «Μεσσία». Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο διακαής πόθος του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Δημήτρη Διαμαντίδη για τον πάγκο. Ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ που έχει συνδέσει το όνομά του με εκείνο του Παναθηναϊκού. Ο Ζοτς είχε τονίσει πως το όνειρό του είναι να κάνει τον Παναθηναϊκό το κορυφαίο club της Ευρώπης αναφορικά με τις Ευρωλίγκες. Είναι ο άνθρωπος που θα κάνει τα διαρκείας να φύγουν πιο γρήγορα και από λαγάνα την Καθαρά Δευτέρα.

Το ΟΑΚΑ θα ξανακάνει τον Παναθηναϊκό έναν ευλογημένο τόπο και το όνειρο οποιουδήποτε σχετίζεται με το άθλημα. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και το φετινό καλοκαίρι το πιο ενδιαφέρον για κάθε πράσινο οπαδό.

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα