Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Συνελήφθη ο Ρούμπεν Σεμέδο, τον κατήγγειλε 17χρονη για βιασμό

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, αύριο Τρίτη 31 Αυγούστου.

Η 17χρονη μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για τον βιασμό της ανήλικης, μαζί με τον Σεμέδο κατηγορείται και ένας 40χρονος άνδρας από τη Νιγηρία.

Το SDNA ήταν και σε αυτή την υπόθεση το αθλητικό Μέσο που ενημέρωσε με αμεσότητα και απόλυτη αξιοπιστία για τις εξελίξεις δίνοντας την απαιτούμενη προσοχή από την πρώτη στιγμή στη σοβαρότατη αυτή καταγγελία.

Πώς φτάσαμε στη σύλληψη Σεμέδο

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Lawandorder.gr που ειδικεύεται σε θέματα αστυνομικής φύσεως.

Ο Σεμέδο είναι σε δυσμένεια το τελευταίο 15νθήμερο από την ομάδα του και πλέον, αν αποδειχθεί ότι όντως είναι ένοχος για βιασμό, θα πρέπει να λογοδοτήσει και στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα:

- Διαφήμιση -

“Το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής πέρασε μια ανήλικη η οποία καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό ποδοσφαιριστή ομάδας της Α Εθνικής, και έναν μάνατζερ Ελλήνων τραγουδιστών.

Πολλές λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές και είναι ακόμα υπό διερεύνηση, καθώς η κοπέλα περιγράφει τα όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν σε ψυχολόγο του Τμήματος Ανηλίκων, ενώ είναι και σε επαφή και με τον εισαγγελέα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Πάντως η 17χρονη κατονόμασσε στη προφορική της εξέταση πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή ομάδας που πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλοδαπό, και τον επίσης αλλοδαπό μάνατζερ.

Αρχικά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και μετά από εκεί ανέλαβαν να ερευνήσουν την υπόθεση οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων.

Όπως είπε αρχικά η ανήλικη διασκέδαζε με την φίλη της και τους δύο αλλοδαπούς σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Στη συνέχεια η παρέα πήγε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα, όπου οι δύο άνδρες όπως καταγγέλλει την κακοποίησαν σεξουαλικα.

Η 17χρονη όταν έπεστρεψε σπίτι της δεν είπε τίποτα στους γονείς της και έκανε την αποκάλυψη σήμερα το μεσημέρι στη μητέρα της και έτσι αποφάσισε να καταγγείλει τους δύο αλλοδαπούς.

- Διαφήμιση -

Η φίλη της σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες δεν έχει καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να υπάρχει επίσπευση των διαδικασιών από αστυνομικές και δικαστικές αρχές, για να μην παρέλθει το αυτόφωρο”.

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα