Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Σχέδιο Αλέξη Τσίπρα για να σώσει τον Παναθηναϊκό

Ο πρωθυπουργός παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Τι σκοπεύει να προωθήσει άμεσα, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η κατάσταση που επικρατεί στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και η αβεβαιότητα που κυριαρχεί για την επόμενη ημέρα του συλλόγου αποτελούν δεδομένα άξια προβληματισμού για την «πράσινη» οικογένεια αλλά και τον… Αλέξη Τσίπρα.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε συχνή επαφή με τις εξελίξεις στο «τριφύλλι», αγωνιώντας για την πορεία του συλλόγου, τόσο ως φίλαθλος της ομάδας, όσο (κυρίως) για τον θεσμικό ρόλο που διατηρεί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο της κατακρήμνισης του συλλόγου επί των ημερών του στον πρωθυπουργικό θώκο, γεγονός που, μεταξύ άλλων, θα έχει αρνητικό αντίκτυπο συνολικά και ετοιμάζεται να αναλάβει δράση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Γιώργο Βασιλειάδη (υφυπουργός Αθλητισμού) και Σωκράτη Φάμελλο (αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος) ώστε να προχωρήσει το συντομότερο το πρότζεκτ για την ανάπλαση της Αθήνας, το οποίο περιλαμβάνει και την προοπτική ανέγερσης γηπέδου στο Γουδή.

Ο πρωθυπουργός εκτιμά ότι η προοπτική ενός σχεδίου, νομικά θωρακισμένου, που περιλαμβάνει νέο γήπεδο, θα είναι πόλος έλξης για υποψηφίους επενδυτές στο «τριφύλλι», την ώρα που ο ίδιος έχει δεσμευτεί ότι στα τέλη του τρέχοντος έτους, ή τις αρχές του επόμενου θα έχει τεθεί το ρυθμιστικό σχέδιο προς ψήφιση.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το όλο εγχείρημα απαιτεί και σύμπραξη από πλευράς Παναθηναϊκού. Κάτι που, προς στιγμήν ο σύλλογος δεν δύναται να προσφέρει πρακτικά, καθώς για να προχωρήσει το οποιοδήποτε πλάνο, θα χρειαστεί η υπογραφή του Ερασιτέχνη και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ως τώρα αιρετή, αλλά ανατεθειμένη (μέσω Πρωτοδικείου) διοίκηση, δεν δύναται (βάσει νόμου) να δώσει συγκατάθεση για τέτοια εγχειρήματα.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα