Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρελά λεφτά από Σαββίδη για να πάρει το πρωτάθλημα

Αποφασισμένος να «χρυσώσει» τους παίκτες του ΠΑΟΚ σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι ο Ιβάν Σαββίδη, με… ιλιγγιώδη πριμοδότηση!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας FORZA, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τεράστιο πριμ στους παίκτες σε περίπτωση που ο Δικέφαλος καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

- Διαφήμιση -

Όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα: «Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν έκρυψε ποτέ ότι η κατάκτηση του τίτλου, αποτελεί διακαή του πόθο. Γεγονός που αποδείχθηκε και από την μεταγραφική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ στο φινάλε της περιόδου, που κόστισε μια… μικρή περιουσία.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι διατεθειμένος να διαθέσει ένα τεράστιο ποσό για να ανταμείψει τους παίκτες, δίνοντας τους ένα έξτρα κίνητρο για να κόψουν πρώτοι το νήμα του φετινού μαραθωνίου στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της FORZA, το θέμα του πριμ συζητήθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος ενημέρωσε τους στενούς του συνεργάτες για τις προθέσεις του, που προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση. Χαρακτηριστικά ζήτησε να μεταφερθεί στους παίκτες ότι το ποσό που θα μοιραστούν αν καταφέρουν να φέρουν το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη, δεν θα έχει προηγούμενο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, στην επόμενη του επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη, θα είναι σε θέση να ανακοινώσει (προκειμένου να ενημερωθούν και οι παίκτες επίσημα), για το συνολικό ποσό που θα διαθέσει για την επίτευξη του στόχου.

Αυτό, που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι, η αναφορά γίνεται για το έξτρα πριμ, που θα διατεθεί ως κίνητρο. Τα συμβόλαια των περισσότερων παικτών, προβλέπουν πριμ από 25% έως 35% (υπάρχουν διαβαθμίσεις ανάλογα με τις συμφωνίες, που έγιναν με τους εκπροσώπους του κάθε ποδοσφαιριστή), επί των χρημάτων που εισπράττουν ετησίως από την ΠΑΕ».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα οικονομικά στοιχεία και λεπτομέρειες από το ποσό που σκοπεύει να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης, υπάρχουν στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας FORZA.

- Διαφήμιση -

Πηγή: Sdna.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα