Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021

Αίγυπτος προς Έλον Μασκ: Οι πυραμίδες δεν φτιάχτηκαν από εξωγήινους

Μια… περίεργη «θεωρία συνωμοσίας» αναφορικά με τις πυραμίδες της Αιγύπτου, φαίνεται να υποστηρίζει το αφεντικό της Space X, Έλον Μασκ, όπως φαίνεται και από σχετικό tweet που έκανε.

Ο επιχειρηματίας πιστεύει ότι πίσω από τις κολοσσιαίες κατασκευές των αρχαίων Αιγυπτίων, βρίσκονται εξωγήινοι οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο φέρονται να τις κατασκεύασαν. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «εξωγήινοι έχτισαν τις πυραμίδες, προφανώς»

- Διαφήμιση -

Αμέσως μετά το επίμαχο μήνυμα, η Αίγυπτος προσκάλεσε τον δισεκατομμυριούχο, να επισκεφτεί τη χώρα προκειμένου να διαπιστώσει ότι οι πυραμίδες δεν κατασκευάστηκαν τελικά από εξωγήινους. Όπως μεταδίδει το BBC την εν λόγω πρόσκληση απηύθυνε η υπουργός Διεθνούς Συνεργασίας της Αιγύπτου, σε ένα tweet-απάντηση.

Η Αιγύπτια υπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της, «παρακολουθώ τη δουλειά σας με μεγάλη εκτίμηση. Σας προσκαλώ κι εσάς και την SpaceX να ερευνήσετε τις γραφές για το πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες και επίσης να τσεκάρετε τους τάφους όσων τις έχτισαν. Κύριε Μασκ, σας περιμένουμε».

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα