Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Η στιγμή που μητέρα μαθαίνει ότι βρέθηκε ο αυτιστικός γιος της

Ένας αυτιστικός έφηβος στην Καλιφόρνια εξαφανίστηκε πριν από τρία χρόνια, με την οικογένειά του να αγωνιά. Ωστόσο ο νεαρός βρέθηκε και η στιγμή που η μητέρα του ενημερώνεται είναι συγκινητική.

Τι συνέβη

Ο Κόνερτζακ Όσβαλντ εξαφανίστηκε από το Κλίαρλεϊκ της Καλιφόρνια στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 σε ηλικία 16 ετών. Η οικογένειά του αγωνιούσε και τελικά αυτό τον μήνα, ο νεαρός βρέθηκε έξω από ένα κατάστημα σε βενζινάδικο κοντά στο Παρκ Σίτι της Γιούτα.

Πώς τον εντόπισαν

- Διαφήμιση -

Ο νεαρός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της κομητείας Σάμιτ Κάουντι, καθώς τον είδαν να τρώει αργά το βράδυ μέσα στο κρύο. Ωστόσο, είχαν καταγγελίες από κατοίκους πως είχαν δει ένα νεαρό άνδρα να κάνει βόλτες με ένα καρότσι του σούπερ μάρκετ.

Όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν την πρώτη φόρα, εκείνος αρνήθηκε την βοήθειά τους. Όμως η αστυνομία, πήγε ξανά και τελικά εκείνος δέχθηκε να τον βοηθήσουν και να τον μεταφέρουν σε ένα πιο ζεστό μέρος.

«Κρυώνεις; Θέλεις να έρθεις να κάτσεις στο αυτοκίνητο και να ζεσταθείς για ένα λεπτό;», τον ρώτησαν κι εκείνος μπήκε στο περιπολικό. Τότε οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να τον ρωτούν τα στοιχεία του. Εκείνος δεν τους έδωσε κάποια απάντηση σχετικά με την ταυτότητά του και τους είπε μόνο ότι θέλει να μείνει μέσα στο περιπολικό για να ζεσταθεί.

Όμως ο ένας εκ των αστυνομικών, άρχισε να ψάχνει στη βάση δεδομένων του Εθνικού Κέντρου για τα εξαφανισμένα παιδιά. Έτσι ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τον νεαρό που έψαχναν.

Πηγή: Gazzettaplus.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα