Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Ξυλοκόπησε τον 2 ετών γιο της μέχρι θανάτου επειδή κατούρησε το κρεβάτι του

Μια μητέρα από τη Dakota που ξυλοκόπησε τον γιο της μέχρι θανάτου επειδή έβρεξε το κρεβάτι του, καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλάκισης.

Η Katrina Shangreaux κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του παιδιού της Μάρτιο. Η 30χρονη παραδέχτηκε ότι έριξε τον 2 ετών γιο της Kylen στο έδαφος, τον μαστίγωνε με μια ζώνη και τον χτυπούσε ασταμάτητα στην κοιλιά επειδή όταν μπήκε στο σπίτι της στις 28 Ιουλίου του 2016 είδε πως το μικρό αγόρι είχε βρέξει το κρεβάτι του.

- Διαφήμιση -

Η Shangreaux είπε στο δικαστήριο ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Στη γραπτή δήλωσή της, είπε ότι εξοργίστηκε ακόμα περισσότερο όταν το αγόρι «προσπάθησε να δικαιολογηθεί» και την αποκάλεσε «Angie» – η οποία Angie Shangreaux είναι μια θεία της που είχε την επιμέλεια του παιδιού μέχρις ότου την κερδίσει ξανά η ίδια λίγες εβδομάδες πριν από το θάνατό του.

Η εισαγγελέας Sarah Collins, δήλωσε στο δικαστήριο ότι το παιδί βρέθηκε με αιμορραγία στον εγκέφαλο,  καψίματα τσιγάρων στο κεφάλι του και ακρωτηριασμένα γεννητικά όργανα.

Ενώ το δικαστήριο πρότεινε από 27 έως 33 χρόνια για την Shangreaux, ο επικεφαλής δικαστής Jeffrey L Viken αύξησε την ποινή λόγω «ασυνήθιστα στυγερού» εγκλήματος.

Μετά το θάνατο του παιδιού, η  Shangreaux και η μητέρα της, η Sonya Dubray, καθάρισαν το αίμα από το δωμάτιο.

- Διαφήμιση -

Όταν τελικά κάλεσε το 911, είπε στον αστυνομικό ότι ο γιος της είχε πνιγεί με χυμό μήλου.

Η μητέρα, η οποία έχει άλλα 4 παιδιά, δήλωσε στον δικαστή Viken ότι «εκείνη η ημέρα της πήγε στραβά» και ότι λυπάται γι’ αυτό που έγινε κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας.

Η θεία του Kylen, η Angie, δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook για να ενημερώσει τον κόσμο για το θάνατο του ανιψιού της και να επιβληθεί θανατική ποινή στην Shangreaux. “Καημένο μου παιδί,” έγραψε η Angie.

“Δεν έπρεπε ποτέ να σταματήσω να αγωνίζομαι για σένα. Σ’ αγαπώ πολύ.”

“Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί… αν κάποιοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους.”

- Διαφήμιση -

Ο πατέρας του Kylen βρίσκεται φυλακή για κακοποίηση και παραμέληση ενός παιδιού του από άλλη γυναίκα.

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα