Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια για την εβδομάδα 28 Μαρτίου ως 3 Απριλίου 2016

Οι αστρολογικές όψεις και οι προβλέψεις για την εβδομάδα 28 Μαρτίου ως 3 Απριλίου 2016! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Κριός

Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη… Το μυαλό, οι αισθήσεις, το συναίσθημά σου, βρίσκονται σε εγρήγορση και μπορείς να αντιλαμβάνεσαι πολύ πιο εύκολα οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου και να αντιδράς με τον κατάλληλο τρόπο! Την εβδομάδα αυτή η επικοινωνία παίζει τον πρώτο ρόλο και σε βοηθάει να οργανώσεις οτιδήποτε θέλεις να εξελίξεις και να το προωθήσεις! Ιδιαίτερα εσύ του δευτέρου δεκαημέρου, ενδεχομένως να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις, κυρίως στα επαγγελματικά σου, και να κατανοήσεις τη συμπεριφορά ή τις προθέσεις κάποιων προσώπων, που κινούνται στον εργασιακό σου χώρο. Επίσης, είναι μια εβδομάδα εκπλήξεων, που ανατρέπουν με πολύ ευχάριστο τρόπο την ροή της καθημερινότητας και σου ανοίγουν νέα πεδία δράσης, ανοίγοντας καινούργιους κύκλους που τροφοδοτούν την ψυχή σου! Κάποιες πληροφορίες που θα πάρεις, ενδεχομένως να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, ενώ κάποια πρόσωπα μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία…

- Διαφήμιση -

ΥΓ. Μια σχέση που κινείται σε ένα παρασκηνιακό περιβάλλον, γεννά έντονα συναισθήματα τις ημέρες αυτές…Με τον Ιχθύ, όλα είναι συναίσθημα και πάθος! Με τον Αιγόκερω χρειάζεται περισσότερη προσοχή, γιατί δεν είσαι ποτέ σίγουρος για τις προθέσεις του.

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σε μια θεαματική όψη με τον Χείρωνα βγάζει στην επιφάνεια το συναίσθημά σου και σε κάνει να θέλεις να το μοιραστείς με τα πρόσωπα που αγαπάς. Η εβδομάδα αυτή ανανεώνει και ενισχύει τις φιλικές σου σχέσεις ενώ μπορεί να σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Και φυσικά, η όψη αυτή βελτιώνει πολύ και την ερωτική σου ζωή, είτε ανανεώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε με μια καινούργια ερωτική ιστορία, που φαίνεται να έχει μυστικό ή ακόμα και παράνομο χαρακτήρα, όμως γεννά δυνατά συναισθήματα και έντονο πάθος! Βεβαίως, αυτό το διάστημα το παρασκήνιο παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου… Ίσως εσύ να επεξεργάζεσαι κάποια πράγματα με μυστικό τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν, σε σχέση με θέματα που αφορούν τη δουλειά ή και την οικογένειά σου. Ωστόσο, να θυμάσαι πως μπορείς πραγματικά να ωφεληθείς αν αξιοποιήσεις σωστά τα δεδομένα! Ίσως ακόμα, τώρα να μπορέσεις να διευκολυνθείς και σε ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με τρίτους, να πάρεις για παράδειγμα κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν ή να διεκδικήσεις μια χρηματοδότηση που εξυπηρετεί σημαντικά τα σχέδιά σου!

ΥΓ. Ίσως ακόμα, κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις να σε ωφελήσουν σημαντικά, κυρίως στα επαγγελματικά σου! Με τον Κριό καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, κυρίως αν δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις του! Με τον Παρθένο και τον Τοξότη μπορείς να πετύχεις κάτι σημαντικό, ίσως και μια οικονομική συμφωνία που σε εξυπηρετεί. Με τον Ιχθύ έρχεσαι πιο κοντά, είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο!

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή προετοιμάζει ευχάριστα γεγονότα και εκπλήξεις, γι’ αυτό φρόντισε οτιδήποτε έρχεται τώρα στη ζωή σου να το εκμεταλλευτείς! Γιατί δεν φτάνει μόνο να διακρίνεις την ευκαιρία, οφείλεις να την διαχειριστείς και με τον κατάλληλο τρόπο! Ο κυβερνήτης σου Ερμής σε μια σειρά όψεων, θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις τα επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να οργανώνεις το τελευταίο διάστημα και να επανεξετάσεις συνεργασίες, προκειμένου να ωφεληθείς σημαντικά από τις εξελίξεις. Ίσως ακόμα μια ξαφνική πρόταση ή μια ξαφνική υποστήριξη, να σε βοηθήσει ουσιαστικά στα σχέδιά σου! Πάσης φύσεως νομικά ζητήματα και διεκδικήσεις μπορεί τώρα να προχωρήσουν θετικά, ενώ ανοίγματα που σχετίζονται με το εξωτερικό φαίνεται να δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα! Αλλά και στην προσωπική σου ζωή, η εβδομάδα αυτή πολύ πιθανά να επαναφέρει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, έναν έρωτα που τριγυρνά ακόμα στο νου και στην καρδιά σου! Ίσως και ένα ξαφνικό ταξίδι να έχει άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα!

ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για πάσης φύσεως διευκολύνσεις και εξυγιάνσεις στις επαγγελματικές σχέσεις σου, μια και το περιβάλλον προσφέρεται για ειλικρινείς και ουσιαστικές επικοινωνίες και συζητήσεις. Αλλά και στην οικογενειακή σου ζωή αντίστοιχα, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές βελτιώσεις με τα πρόσωπα που αγαπάς και συνυπάρχεις μαζί τους, μια και το κλίμα είναι ιδιαίτερα αρμονικό! Από τον Κριό μπορείς να περιμένεις τα πάντα! Άφησέ τον να σε εκπλήξει ευχάριστα! Με τον Τοξότη έχεις πολλά να μοιραστείς και να βελτιώσεις.

Kαρκίνος

Είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναφέρεις ένα παλαιότερο ζήτημα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, να επανεκκινήσεις μια παλιότερη συνεργασία σου, να βάλεις σε εφαρμογή ένα καινούργιο σχέδιο ή να προχωρήσεις σε ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα! Η περίοδος αυτή εστιάζει στην επαγγελματική σου ζωή και σου δίνει τη δυνατότητα της επέκτασης και της υλοποίησης σχεδίων, ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένεις! Γι’ αυτό, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να απογοητευτείς, αν κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι όπως τα έχεις οργανώσει. Γιατί πολλές φορές η ζωή έχει απρόβλεπτα, αλλά πιο ουσιαστικά αποτελέσματα να σου προσφέρει, από αυτά που εσύ περίμενες! Δεν αποκλείεται βεβαίως, την εβδομάδα αυτή να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις για τις προθέσεις που μπορεί κάποιοι συνεργάτες να έχουν απέναντί σου. Ίσως το περιβάλλον σου να έχει έντονα ανταγωνιστικές διαθέσεις, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει τη δική σου δράση, όμως ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση χρειάζεται να δώσεις χρόνο και σε καμία περίπτωση να μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις! Επίσης, την εβδομάδα αυτή μπορεί μια ξαφνική πρόταση ή μια επέκταση στην επαγγελματική σου ζωή, να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα!

- Διαφήμιση -

ΥΓ. Όμως και στα ερωτικά σου θα έχεις εξελίξεις, μια και η συνοδός της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σου υπόσχεται γενναίες δόσεις συναισθήματος και αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας σχέσης με τον σύντροφό σου. Με τον Ιχθύ έχεις πάρα πολλά να μοιραστείς, κυρίως συναίσθημα και τρυφερότητα. Με τον Κριό μπορείς να κάνεις νέα, δυναμικά ξεκινήματα. Με τον Αιγόκερω χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στο μεταξύ σας.

Λέων

Τα περισσότερα γεγονότα που συμβαίνουν την περίοδο αυτή στη ζωή σου, έχουν έναν αρκετά ευχάριστο χαρακτήρα, καθώς η καθημερινότητά σου ανανεώνεται και έτσι γίνεσαι περισσότερο αποτελεσματικός στα όποια θέματα διαχειρίζεσαι. Όμως, εκείνο που ανανεώνεται σημαντικά, είναι το περιβάλλον των σχέσεών σου και της ερωτικής σου ζωής, αφού και η δική σου διάθεση συντελεί σε μια τέτοια ανανέωση. Πολύ πιθανό λοιπόν, η συνάντησή σου με ένα πρόσωπο από το παρελθόν την εβδομάδα αυτή, να επαναφέρει παλαιότερα συναισθήματα, ανοίγοντας έναν καινούργιο κύκλο μεταξύ σας και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επανεξετάσετε τη σχέση σας με περισσότερη ειλικρίνεια! Ίσως ακόμα, κάποιες ειδήσεις, μηνύματα ή πληροφορίες που έρχονται στη ζωή σου την εβδομάδα αυτή, να αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμες και να σου ανοίξουν καινούργιες ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή, που φαίνεται να περνά σε μια πιο αισιόδοξη περίοδο! Ναι, είναι μια εποχή δράσης για σένα και πρέπει να την εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο!

ΥΓ. Το συναίσθημά σου την εβδομάδα αυτή χτυπάει κόκκινο… Τώρα μπορείς να ζήσεις έντονα, συναρπαστικά, είτε ανανεώνοντας στη σχέση με τον σύντροφό σου, είτε με μία νέα γνωριμία που σε απογειώνει! Δεν αποκλείεται πάντως την εβδομάδα αυτή να έχεις και μια οικονομική διευκόλυνση, που σε εξυπηρετεί πολύ! Με τον Κριό όλα κινούνται σε ένα περιβάλλον χαράς! Με τον Τοξότη αναβιώνεις μια σχέση από το παρελθόν. Με τον Ιχθύ, υπάρχει πολύ πάθος!

Παρθένος

Την εβδομάδα αυτή, όλα είναι συναίσθημα… Έντονο, βαθύ και γεμάτο πάθος, για ένα πρόσωπο που ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη και σε κάνει να λειτουργείς διεκδικητικά απέναντί του! Έχεις την ανάγκη να μοιραστείς το χρόνο σου, τον έρωτά σου, τις στιγμές σου με το σύντροφό σου ή με ένα νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου! Πολύ πιθανόν να νοιώσεις την ανάγκη να εξομολογηθείς το συναίσθημά σου στο πρόσωπο αυτό ή να είναι μια δική του εξομολόγηση που σε αναστατώνει! Όπως και να έχει, ζεις έντονα και μοιράζεσαι πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτικές εμπειρίες… Παράλληλα, και τα οικονομικά σου ζητήματα ενεργοποιούνται με θετικό τρόπο, και ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με τρίτους, όπως δάνεια, εφορίες, διατροφές κλπ. Η λύση σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί, μπορεί να έρθει κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένεις ή να ενισχυθεί με κάποιο τρόπο η ρευστότητά σου και να έρθουν προς τη μεριά σου χρήματα, τα οποία είναι απρόσμενα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, σωτήρια!

ΥΓ. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα απέναντί σου, σε βοηθά να αποκαταστήσεις μια σχέση που έχει ταλαιπωρηθεί και σε έχει ταλαιπωρήσει, τόσο στην ερωτική, όσο και στην οικογενειακή σου ζωή. Αλλά και μια ερωτική ιστορία που μπορεί να βγει τώρα στο προσκήνιο, φαίνεται να γεννά πολύ όμορφα συναισθήματα! Με τον Ιχθύ είναι πολύ πιθανό να αποκατασταθεί μια σχέση από το παρελθόν ή να προκύψει νέα ερωτική γνωριμία, με πολύ αρμονία στο μεταξύ σας. Με τον Κριό, αλλά και τον Αιγόκερω ζεις ένα μεγάλο πάθος!

Ζυγός

Το…πάρτι γίνεται απέναντί σου, στο ζώδιο του Κριού, και φυσικά επηρεάζεσαι άμεσα από τις εξελίξεις των ημερών, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές! Και παρόλο που σε γενικές γραμμές έχεις περάσει μια σχετική ταλαιπωρία, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου προσφέρει ευκαιρίες! Μια σημαντική συμφωνία, μια θετική επαγγελματική εξέλιξη, η επιτυχής ολοκλήρωση μιας διαπραγμάτευσης, είναι σενάρια τα οποία σου δίνουν νέα δεδομένα και αισιοδοξία, αλλά κυρίως την επιβράβευση στις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι τώρα! Η καλή επικοινωνία μπορεί να σου προσφέρει ανοίγματα, μέσα από τα οποία μπορείς να καταφέρεις πολλά την εβδομάδα αυτή, γι’ αυτό μην διστάσεις να μιλήσεις για οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολεί, καθώς το πιο πιθανό είναι να πάρεις και τις απαντήσεις που θέλεις! Στην προσωπική σου ζωή, μια παλιότερη ερωτική ιστορία μπορεί να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο.

- Διαφήμιση -

Η εβδομάδα αυτή ωστόσο, μπορεί να σε φέρει μπροστά σε εκπλήξεις όχι απαραίτητα ευχάριστες, μηνύματα, ειδήσεις ή συναντήσεις, που σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Βεβαίως, δεν αποκλείεται μια διευκόλυνση να έρθει πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις… Ή μια ξαφνική συνάντηση να αλλάξει ολόκληρη τη ροή της καθημερινότητας και του προγραμματισμού σου… Εκείνο που καλείσαι να προσέξεις περισσότερο την εβδομάδα αυτή, είναι οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, όπως και οι υποθέσεις που σας απασχολούν!

ΥΓ. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σε μια όψη συνόδου με τον Χείρωνα, έρχεται να βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητά σου και τις επαγγελματικές σχέσεις σου, που γίνονται πιο ζεστές και αρμονικές! Ίσως και ένας έρωτας στο χώρο της δουλειάς, εκδηλωθεί πιο έντονα την εβδομάδα αυτή! Με τον Ιχθύ έρχεστε πιο κοντά και ανταλλάσσετε πολύ όμορφα συναισθήματα! Με τον Τοξότη ανοίγει ένας νέος κύκλος εξελίξεων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Κριό, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε εκπλήξεις!

Σκορπιός

Η έντονη καθημερινότητά σου και η δουλειά σου, που γίνεται πιο απαιτητική την περίοδο αυτή, ασκούν μία ψυχική πίεση που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα! Όμως, από την άλλη μεριά την εβδομάδα αυτή μπορείς να κάνεις ένα σημαντικό βήμα, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα εργασιακά σου ζητήματα. Να επαναφέρεις μια οικονομική συζήτηση του προηγούμενου διαστήματος, να επαναδιαπραγματευτείς μια οικονομική συμφωνία ή ακόμα να δεχθείς τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ενός προσώπου από τον εργασιακό σου χώρο, που στέκεται κοντά σου και σε στηρίζει σημαντικά. Δεν αποκλείεται και μια ξαφνική πρόταση ή ευκαιρία να σου ανοίξει καινούργιες εργασιακές προοπτικές και να σε ικανοποιήσει! Εκείνο που οφείλεις να προσέξεις τις ημέρες που θα διανύσουμε, είναι την επικοινωνία σου αλλά και η προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε οτιδήποτε δεν σου αρέσει ή δεν σε βρίσκει σύμφωνο! Γιατί μπορεί να υπάρξουν εμπλοκές με δυσάρεστα αποτελέσματα…

ΥΓ. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα την εβδομάδα αυτή, σου υπόσχεται μια ανανέωση στις προσωπικές σχέσεις σου, μια και το συναίσθημα ξεχειλίζει και σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς, κάνοντας ακόμη και την πιο δύσκολη σχέση αρμονική!
Μα τον Ιχθύ ανταλλάσσετε αγάπη και πολύ συναίσθημα! Με τον Κριό, όλα μοιάζουν καινούργια και μια νέα αρχή είναι πιο κοντά από ποτέ, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τοξότης

Όλα βρίσκονται σε μια διαδικασία εξέλιξης κι εσύ σε μια διαρκή κίνηση, προσπαθώντας να τα παρακολουθήσεις! Την εβδομάδα αυτή το χαμόγελο ζωγραφίζεται στα χείλη σου, αφού όλα γύρω σου έχουν βαλθεί να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σου, τις προθέσεις σου, αλλά κυρίως τις σχέσεις σου! Στα επαγγελματικά σου, ενδεχομένως να επιστρέψεις σε μια παλαιότερη συνεργασία σου που έχει μείνει σε εκκρεμότητα, προκειμένου να την επανεξετάσεις εκ νέου. Στην ερωτική σου ζωή, μπορείς να κάνεις την κίνησή σου, για να επαναφέρεις στη ζωή σου ένα πρόσωπο, που ο χρόνος και η απόσταση δεν έχουν καταφέρει να σβήσουν από το μυαλό σου! Μην διστάσεις να στείλεις εκείνο το μήνυμα που σκέπτεσαι, αλλά αφήσου και στο απρόβλεπτο, καθώς συχνά μπορεί να είναι πολύ καλύτερο από το προγραμματισμένο και συνήθως πιο αποτελεσματικό…

ΥΓ. Πρόσεξε την εβδομάδα αυτή ένα οικονομικό ζήτημα, το οποίο μπορεί να σε προβληματίσει, και φρόντισε να έχεις τον έλεγχο στα ζητήματα της οικονομικής σου ζωής ή στις συνεργασίες σου! Επίσης, την εβδομάδα αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις οικογενειακές σχέσεις και να λειτουργήσεις σε μια ιδιαίτερα αρμονική οικογενειακή ατμόσφαιρα, όπου τα πάντα εξελίσσονται ομαλά και με πολλή αγάπη… Με τον Κριό, τα πάντα γύρω σας κινούνται σε ένα ερωτικό κλίμα! Αλλά και με τον Δίδυμο, μία παλαιότερη σχέση σου, είτε επαγγελματική είτε προσωπική, φαίνεται να εξελίσσεται εκ νέου! Με τον Ιχθύ υπάρχει πολύ αρμονία.

Αιγόκερως

Την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως η διάθεσή σου γίνεται πιο συναισθηματική και σε ωθεί να αποκαταστήσεις σχέσεις που μπορεί να κρατήθηκαν σε απόσταση, αλλά και να φέρεις κοντά σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δημιουργώντας ένα αρμονικό κλίμα στην καθημερινότητά σου και στις σχέσεις σου. Έτσι κι αλλιώς, όλο αυτό το διάστημα το σπίτι και η οικογένεια βρίσκονται σε προτεραιότητα και τώρα είναι πολύ πιθανό να αποκαταστήσεις ένα πρόβλημα, ένα θέμα, κάτι που σε απασχολεί έντονα σε αυτόν τον τομέα, καθώς η λύση του φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ! Δεν αποκλείεται πάντως την εβδομάδα αυτή να υπάρξει και μια επαγγελματική επιτυχία, καθώς έχει έρθει η στιγμή να εισπράξεις το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου σε κάτι μεθοδεύεις εδώ και καιρό! Από την άλλη μεριά, μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες συναντήσεις, επικοινωνίες ή ακόμα και επισκέψεις, που σε χαροποιούν ιδιαίτερα!

ΥΓ. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο, είναι μια διάθεση να επιβληθείς, να επιβάλεις την άποψή σου, καθώς μπορεί να γεννήσει αντιδράσεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται ακόμα να προκύψουν αποκαλύψεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, που σε βρίσκουν απροετοίμαστο και σε ξαφνιάζουν! Με τον Κριό μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας και πράγματα που σας φέρνουν κοντά! Με τον Ιχθύ, το κλίμα μεταξύ σας έχει έντονα συναισθηματικό χρώμα!

Υδροχόος

Μπορείς να ελπίζεις σε μια ανανέωση, τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική, μια και η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει πολλές δυνατότητες, να έρθεις πιο κοντά σε μια επιθυμία σου ή να ολοκληρώσεις ένα σχέδιο που σχετίζεται τόσο με το σπίτι και την οικογένεια, όσο και με οικονομικά θέματα, που δείχνουν να ανανεώνουν σημαντικά τα δεδομένα τους. Το πρώτο σενάριο της εβδομάδας λοιπόν, μιλά για την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας ή μιας διαπραγμάτευσης, που έχεις ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα. Ίσως ακόμα να δεχτείς τη βοήθεια ενός φιλικού προσώπου, που στέκεται κοντά σου και σε στηρίζει! Πάντως, δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή να αποκατασταθεί και μια φιλική σου σχέση, καθώς ξεπερνιέται το όποιο μπλοκάρισμα μπορεί να υπήρξε στο μεταξύ σας! Η εβδομάδα όμως βρίσκεται και κάτω από την ενέργεια του απρόβλεπτου, του απροσδόκητου, με ξαφνικές ειδήσεις, μηνύματα, αλλά κυρίως συναντήσεις, που μπορεί να σου προσφέρουν μια σημαντική πηγή ανανέωσης και εκτόνωσης αλλά και ευκαιριών! Δεν αποκλείεται πάντως την εβδομάδα αυτή να προκύψει και ένα ξαφνικό ταξίδι που κι αυτό με τη σειρά του σε ανανεώνει! Ίσως ακόμα μια νέα γνωριμία, να σε εντυπωσιάσει!

ΥΓ. Πάντως την εβδομάδα αυτή πρόσεξε κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, οι οποίες μπορεί να σε βρούν απροετοίμαστο… Με τον Δίδυμο αλλά και τον Κριό έχεις πολλούς λόγους να χαίρεσαι! Με τον Αιγόκερω καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται!

Ιχθύες

Η εβδομάδα αυτή έρχεται να ανακινήσει το συναίσθημά σου και να το ενισχύσει, μια και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διευκολύνει, εξυπηρετεί και βελτιώνει τις σχέσεις σου! Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνεις σχέσεις που μπορεί να έχουν ψυχρανθεί, να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και γενικότερα να δώσεις και να πάρεις αγάπη, αλλάζοντας την καθημερινότητά σου, τη ζωή σου και το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι. Δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας που έρχεται τώρα στη ζωή σου, να είναι αυτός που αλλάζει τα δεδομένα σου και σε κάνει να νοιώθεις έντονα και βαθιά συναισθήματα! Στα επαγγελματικά σου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει κάτι πραγματικά ουσιαστικό και μεγάλο, κάτι το οποίο επεδίωκες εδώ και καιρό, αλλά τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να το πραγματοποιήσεις! Ίσως ακόμα, ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα που έρχεται τώρα στο προσκήνιο, να είναι η ευκαιρία σου!

ΥΓ. Η εβδομάδα έχει και οικονομικές εξελίξεις, ωστόσο χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στη διαχείριση τους! Απόφυγε ανοίγματα που εμπεριέχουν ρίσκο, γιατί πιθανά να υπάρξουν και απώλειες. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η εβδομάδα αυτή να σου φέρει κι ένα ξαφνικό κέρδος. Με έναν άλλο Ιχθύ, το κλίμα μεταξύ σας μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι! Με τον Κριό και τον Αιγόκερω, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός σε κάθε συναλλαγή μαζί τους!

Πηγή: astrologos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα