The War Of The Worlds: Δείτε το πρώτο trailer από την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του H.G. Wells

0
237

Το BBC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το “The War Of The Worlds”, την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του H.G. Wells.

Η δημοφιλής sci-fi νουβέλα του Wells, εκδόθηκε το 1898 και απoτέλεσε την πηγή έμπνευσης για ραδιοφωνικά show, βιβλία comic, επιστήμονες και κινηματογραφικά φίλμ, με πιο πρόσφατο το πολύ αξιόλογο φίλμ του 2005 που σκηνοθέτησε ο Steven Spielberg. Σε αντίθεση με το φίλμ του Spielberg, η τηλεοπτική σειρά εξελίσσεται στην Εδουαρδιανή εποχή (αρχές του 1900), κάτι που μπορεί να επηρρεάσει θετικά ή αρνητικά την τηλεοπτική παραγωγή του BBC.

“Αυτή είναι η αυθεντική ιστορία της εξωγήινης εισβολής. Αυτό το έντονο και συναρπαστικό δράμα ακολουθεί ενα νεαρό ζευγάρι και την προσπάθεια του για επιβίωση, απέναντι σε ενα κλιμακούμενο τρόμο ενός εξωγήινου εχθρού πέρα απο απο κάθε φαντασία.”

Πρώτο Trailer Απο Το "The War Of The Worlds" Του BBC

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Peter Harness, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Craig Viveiros (“Rillington Place”). Πρωταγωνιστούν οι Eleanor Tomlinson (“Poldark”), Rafe Spall (“Jurassic World: Fallen Kingdom”), Rupert Graves (“Sherlock”), Robert Carlyle (“Trainspotting”), Jacob.R Molloy, Jonathan Aris, Taliyah Blair, Freya Allan, Sam Benjamin.

Το τηλεοπτικό “The War Of The Worlds” που αποτελείται απο τρία επεισόδια, θα διατεθεί απο το BBC One μέσα στους επόμενους μήνες.