Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Τι νέο συμβαίνει στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

Με έκδηλο το ενδιαφέρον του κόσμου ξεκίνησε το έργο του γνωστού street artist Simple G στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης προσκάλεσε τον καλλιτέχνη να δημιουργήσει ένα έργο-καταγραφή εικόνων, με σημείο έναρξης την Καταστροφή της Σμύρνης και σημείο τερματισμού την πόλη μας, σε έναν χώρο τοπόσημο της περιοχής, το Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού “Γαλαξίας”. Μέχρι και την Κυριακή, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τη δημιουργία ενός έργου αφιερωμένου στη Σμύρνη με τα μέσα της street art, μιας τέχνης που γεννήθηκε παράνομα σε σκοτεινούς δρόμους των πόλεων και εξελίχθηκε σε μαζική καλλιτεχνική έκφραση.

- Διαφήμιση -

Στόχος του Πολιτιστικού Οργανισμού ήταν να προωθήσει την τέχνη του δρόμου και του graffiti, αλλά κι ενός έργου-μνημείου για τη Σμύρνη, σμίγοντας τη σύγχρονη τέχνη με την ιστορική μνήμη, επιχειρώντας να προκαλέσει και να κεντρίσει την έμπνευση και την κριτική σκέψη.

Κάθε απόγευμα από 17-20 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού     “Γαλαξίας”, στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα