Η Sophie Turner έχει λογαριασμό στο Instagram και κάνει reviews σε λουκάνικα

0
355

Σε λένε Σόφι Τέρνερ. Είσαι μία πιτσιρίκα που ασχολείται με το θέατρο από τότε που ήσουν 5 χρονών. Έχεις την τυχή να περάσεις casting από το ΗΒΟ και να πάρεις τον ρόλο της Σάνσα Σταρκ στο Game of Thrones.

Κάτι τέτοιο μεταφράζεται σε εκατομμύρια λίρες. Και τι κάνεις όταν έχεις λεφτά; Ό,τι γουστάρεις. Αγοράζεις δικό σου θέατρο. Προμοτάρεις underground καλλιτέχνες. Ανοίγεις εστιατόριο. Το ρίχνεις στην φιλανθρωπία όπως ο «σύζυγος» σου, ο Τζακ ‘‘Τζόφρι Μπαράθεον’’ Γκλίσον. Κάνεις κάτι.

Αλλά η Σάνσα έκανε αυτό:

Πρόσφατα μάθαμε πως το κορίτσι της φατρίας Σταρκ, έχει έναν κρυφό λογαριασμό στο Instagram όπου έχει μόνο μία αποστολή: να κάνει reviews σε λουκάνικα. Όχι duckfaces, όχι μπλογκιές για ξενοδοχεία. Λουκάνικα. Κρυφό πάθος που λέμε.

Και ο λογαριασμός δεν έχει τίποτα που να μαρτυρά την ύπαρξή της, εκτός από το τίμιο όνομα @sophiessausagereviews. Που θα μπορούσε να είναι η κυρά-Σοφία στο απέναντι στενό που έχει το ψιλικατζίδικο – βέβαια πρόσφατα ανέβασε φωτό και έλυσε το αίνιγμα.

Όταν λέμε reviews όμως, εννοούμε καλή δουλίτσα. Η τύπισσα αναλύει τα πάντα. Από τα υλικά μέχρι με το τι σερβίρεται και δίνει και βαθμολογίες. Φαντάσου να την ρωτούν:

«Και τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;»
«Κριτικές σε λουκάνικα!»
«Α.»

Ολίγον παρεξηγήσιμο; Βέβαια θα μου πεις, αν έχεις σπουδάσει δίπλα στον παρακάτω μετρ, την ξέρεις τη δουλειά.

Αυτό είναι το κρυφό πάθος της Σόφι Τέρνερ. Τα λουκάνικα. Και μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας γιατί οι Άγγλοι τα λατρεύουν. Αλλά αυτή είναι η τίμια αγάπη μίας εξίσου τίμιας τύπισσας, που ενδίδει στη λαιμαργία της. Είμαστε σίγουροι πως αν γνώριζε τα βρόμικα στις καντίνες μας, θα τα λάτρευε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here