Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι θα έκανε ο Bill Gates αν έπρεπε να ζει με δύο δολάρια την ημέρα;

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες στον κόσμο, με την αξία του σύμφωνα με την τελευταία εκτίμηση του περιοδικού Forbes, να εκτιμάται στα 76,6 δισ. ευρώ. Ο 62χρονος έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του κόσμου γιατί είχε πλάνο!

Και, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, ο Μπιλ Γκέιτς έχει ήδη στο μυαλό του τι θα έκανε αν η τεράστια αυτοκρατορία του κατέρρεε ξαφνικά και αναγκαζόταν να ζήσει με 2 δολάρια την ημέρα! Σε μια ανάρτηση στο μπλογκ του –Gates Notes– ο δισεκατομμυριούχος αποκάλυψε ότι θα ασχολείτο με την εκτροφή κοτόπουλων!

- Διαφήμιση -

Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού έργου του, ο Μπιλ Γκέιτς έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχει συναντήσει ανθρώπους σε διάφορα στάδια της ζωής τους.

Σε μια δημοσίευση στο blog που δημοσιεύτηκε στο Gates Notes, ο δισεκατομμυριούχος έχει αποκαλύψει ότι θα αυξήσει τα κοτόπουλα. Το φιλανθρωπικό έργο του Gates τον έχει δει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να συναντήσει πολλούς ανθρώπους από διάφορα στάδια ζωής.

Από τη συναναστροφή του με φτωχότερους ανθρώπους, παρατήρησε ότι η ζωή τους βελτιώθηκε σημαντικά όταν απέκτησαν και εξέτρεφαν κοτόπουλα.

Γράφει στο μπλογκ του:

«Αυτή είναι μια πραγματική ερώτηση για το σχεδόν 1 δισ. ανθρώπων που ζουν σήμερα σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Και βέβαια δεν υπάρχει μόνο μία σωστή απάντηση.

Μέσα από τη δουλειά μου με το Ίδρυμα, έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους σε φτωχές χώρες που εκτρέφουν κοτόπουλα και έχω πάρει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα ότι τα κοτόπουλα είναι μια καλή οικονομική επένδυση καθώς αναπαράγονται γρήγορα και μπορούν να πωληθούν στην τιμή των 5 δολαρίων στη Δυτική Αφρική».

- Διαφήμιση -

Πηγή: Reader.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα