Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Δείτε πώς μια αεροπορική εταιρία έκανε τους επιβάτες να λατρέψουν το κλάμα του μωρού που καθόταν δίπλα τους (Video)

Μία αεροπορική εταιρία σκέφτηκε να κάνει κάτι πρωτότυπο κατά τη διάρκεια της εξάωρης πτήσης από την Νέα Υόρκη στην Καλοφόρνια.

Στόχος της εταιρίας ήταν να κάνει τους επιβάτες να λατρέψουν το κλάμα των μωρών που ήταν δίπλα τους.

- Διαφήμιση -

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η JetBlue airlines δίνει στους επιβάτες της, 25% έκπτωση σε επόμενη πτήση με τη συγκεκριμένη εταιρία κάθε φορά που θα ακουγόταν κλάμα μωρού. Έτσι αν για παράδειγμα έκλαιγαν 4 μωρά, τότε θα είχαν όλοι οι επιβάτες ένα δωρεάν εισιτήριο.

Στην αρχή του βίντεο, μάλιστα, οι μαμάδες που επρόκειτο να επιβιβαστούν λένε πως νιώθουν για την κάθε φορά που πρόκειται να ταξιδέψουν με τα μωρά τους.

«Οι άνθρωποι μας κοιτούν περίεργα και εύχονται να μην ταξιδεύουν μαζί μας!», «Κάθε φορά παρακαλάω να μην κλάψει στο ταξίδι!», «Είναι αδύνατο να κάτσει στη θέση του για πολλές ώρες, ακούνητο, αμίλητο και χωρίς να κλάψει!», λένε οι μανάδες.

Εν τέλει, μέχρι το τέλος του ταξιδιού είχαν κλάψει 4 μωρά και οι επιβάτες σε κάθε μωρό που έκλαιγε χειροκροτούσαν και χαμογελούσαν, μιας και ήταν πιο κοντά στο… «έπαθλο».

Το αποτέλεσμα; Και οι μανάδες δεν ένιωσαν καθόλου άβολα και οι επιβάτες βγήκαν κερδισμένοι και τα μωρά έκλαψαν με την ησυχία τους.

- Διαφήμιση -

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα