Η Margot Robbie είναι η νέα ambassador του οίκου Chanel

0
416

Οι υποψίες που είχαμε εδώ και λίγο καιρό επιβεβαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο!

Αν παρακολουθείς με συνέπεια και προσοχή τις τελευταίες εμφανίσεις της Margot Robbie θα έχεις προσέξει και εσύ, ότι φορούσε κυρίως Chanel. Την πρώτη φορά ήταν απλά λογικό, τη δεύτερη σύμπτωση, την τρίτη αρχίσαμε να υποψιαζόμαστε ότι κάτι συμβαίνει.

Και μας επιβεβαιώσε με τον καλύτερο τρόπο: λίγο πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί των Oscars 2018 έγινε γνωστή η νέα της συνεργασία με το γαλλικό οίκο.

Margot Robbie walking the red carpet as arriving for the 90th annual Academy Awards (Oscars) held at the Dolby Theatre in Los Angeles, CA, USA, on March 4, 2018. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM | 628168_155 Los Angeles Etats-Unis United States

Εξού και το (φανταστικό) λευκό custom φόρεμα Chanel που φόρεσε στην 90η απονομή, που και της πήγαινε πολύ, αλλά και αποδείκνυε γιατί η Robbie είναι το κατάλληλο πρόσωπο για αυτή τη νέα συνεργασία. Να σημειωθεί μάλιστα εδώ, ότι αυτό είναι το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο μόδας για την Margot Robbie και είμαστε σίγουρες ότι θα είναι ένα από τα πολλά που θα ακολουθήσουν στο μέλλον!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here