Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας

Σε πένθος έχει βυθιστεί ο δημοσιογραφικός αλλά και ο πολιτικός κόσμος καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του σε ιστοσελίδα ο Νίκος Τσίτσας “έφυγε” από τη ζωή μετά από μια γενναία μάχη. Πολιτικός συντάκτης σε ιστοσελίδες και στις εφημερίδες Δημοκρατία και Έθνος ο Νίκος Τσίτσας έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 47 ετών σκορπίζοντας την θλίψη. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και την κόρη του.

- Διαφήμιση -

Η κηδεία του Νίκου Τσίτσα θα γίνει την Δευτέρα, 29 Ιανουρίου, στις 3 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

Συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, του Νίκου Τσίτσα. Επί σειρά ετών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Δυστυχώς, έφυγε ένας ακόμη δημοσιογράφος πρόωρα από τη ζωή. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη αφού έφυγε πρόωρα από τη ζωή άλλο ένα εκλεκτό της μέλος.

Ο Νίκος Τσίτσας στην επαγγελματική του πορεία ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και ξεχώρισε για το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Πηγή: Newsit.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα