Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τελευταία ημέρα για τις πληρωμές στη ΔΕΗ χωρίς τόκους

Λήγει σήμερα Τετάρτη η περίοδος χάριτος που έδωσε η ΔΕΗ στους πελάτες της για την πληρωμή των λογαριασμών, σε συνέχεια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία αποφασίστηκε η λήξη της τραπεζικής αργίας.

Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η ΔΕΗ, μέχρι και σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου δεν θα επιβαρύνονται με τόκους οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί και οι ληξιπρόθεσμες δόσεις των διακανονισμών, ρύθμιση που ίσχυε ήδη από την ημερομηνία έναρξης της τραπεζικής αργίας (29.06.2015).

- Διαφήμιση -

Παράλληλα, η επιχείρηση καλεί τους καταναλωτές να τακτοποιήσουν τις όποιες οφειλές έχουν το ταχύτερο δυνατόν και να επωφεληθούν από το νέο πρόγραμμα διακανονισμών που ανακοινώθηκε πρόσφατα και περιλαμβάνει ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους ρύθμισης οφειλών έως και σε 36 μηνιαίες δόσεις.

Η ΔΕΗ υπενθυμίζει επίσης ότι κατά την διάρκεια της τραπεζικής αργίας (29/6-22/7) έλαβε σειρά μέτρων για τη διευκόλυνση των καταναλωτών, όπως:

– Άρση όλων των μέτρων που εφαρμόζονται στις περιπτώσεις πελατών που δείχνουν ασυνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών τους.

– Αναστολή των διακοπών ηλεκτροδότησης λόγω οφειλής.

– Εξακολούθηση των διακανονισμών που έχουν συναφθεί, ανεξαρτήτως εάν οι πελάτες έχουν ανταποκριθεί στις πληρωμές ή μη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα