Αν και η είδηση ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενη, σήμερα το HBO ανακοίνωσε και επίσημα την παραγγελία του «Demimonde», της νέας sci-fi, τηλεοπτικής σειράς του J.J Abrams, που επιστρέφει στα τηλεοπτικά σενάρια ύστερα απο δέκα χρόνια και την εποχή του «Fringe».

«Η ιστορία εστιάζει σε μια οικογένεια. Μια μητέρα που εργάζεται σαν επιστήμονας, τον σύζυγο της και την μικρή κόρη τους, που όλοι θα βρεθούν σε ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα. Όταν η μητέρα πέφτει σε κόμα, η κόρη της αρχίζει να ψάχνει στα επιστημονικά πειράματα της στο υπόγειο, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε ένα άλλο κόσμο, ο οποίος βρίσκεται σε μάχη με μια τερατώδη και καταπιεστική δύναμη. Την ίδια ώρα, ο πατέρας την αναζητά και τελικά καταλήγει και αυτός στον ίδιο κόσμο.»

Η τηλεοπτική καριέρα του J.J Abrams μόνο ως ασταθής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες όπως το «Lost», το «Westworld» και το «Person of Interest», αλλά και αποτυχίες όπως το «Alcatraz», το «Believe» και το «Undercovers».

Παρόλα αυτά, ο Abrams εξακολουθεί να παραμένει περιζήτητος και να απολαμβάνει την τυφλή εμπιστοσύνη των δικτύων, κάτι που φαίνεται άλλωστε και απο την απευθείας παραγγελία απο το HBO, της πρώτης σαιζόν του «Demimonde» που δεν θα χρειαστεί να υποβάλει επεισόδιο πιλότο…

Πηγή: cinemode.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here