Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, 2026

To συγκινητικό μήνυμα του μετεωρολόγου του ΜΕGA Θοδωρή Κολυδά

O επί 20 χρόνια μετεωρολόγος του τηλεοπτικού σταθμού Mega, Θοδωρής Κολυδάς, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

- Διαφήμιση -

Το μήνυμα του Θοδωρή Κολυδά:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΜΥ, που από το 1990 μέχρι σήμερα μου έδωσε εμένα προσωπικά, αλλά και σε άλλους συναδέλφους μετεωρολόγους, τη δυνατότητα να ενημερώνουμε το κοινό από τα ΜΜΕ.

Αισθάνομαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με όλα τα είδη ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου και κυρίως με το Μεγάλο Κανάλι επί 20 χρόνια, το οποίο από την συχνότητά του μου έδωσε την δυνατότητα να διατηρήσω την δεοντολογία και τους κανόνες της ενημέρωσης σε υψηλό επίπεδο, όχι επειδή τους επιβάλλει κάποιο θεσμικό κείμενο, αλλά που τους προτάσσει το ήθος, η ανατροφή μου καθώς και οι κανόνες της επιστήμης μου.

Μετά από 31 χρόνια δουλειάς πιστεύω ότι ο απολογισμός είναι «θετικός», διότι παρά τις πρόσφατες οικονομικές απώλειες, αισθάνομαι ότι τελικά κέρδισα ανεκτίμητες αξίες όπως η εμπιστοσύνη από το κοινό , καθώς η φιλία και η αγάπη από όλους τους καλούς συνεργάτες, τεχνικούς και δημοσιογράφους.

Καλή δύναμη σε όλους. Κάπου-κάποτε, θα …ξαναβρεθούμε».

Πηγή: iefimerida.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα