Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το φθινόπωρο η πρεμιέρα του «Westworld»

Υστερα απο πολλά προβλήματα στα παρασκήνια και μια μυστηριώδη παύση στην παραγωγή της σειράς που διήρκησε σχεδόν τέσσερις μήνες, το «Westworld» φαίνεται να ξεπέρασε τα όποια εμπόδια (?) και είναι πλέον έτοιμο να κάνει την πρεμιέρα του μέσα στο φθινόπωρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του HBO:

«Το ωριαίο δράμα WESTWORLD (δέκα επεισοδίων) είναι μια σκοτεινή οδύσσεια γύρω απο την αυγή της τεχνητής συνείδησης και την εξέλιξη της αμαρτίας. Η σειρά εξελίσσεται στην διασταύρωση του προσεχούς μέλλοντος και μιας νέας εκδοχής του παρελθόντος και εξερευνά ένα κόσμο όπου η κάθε επιθυμία του ανθρώπου, ταπεινή ή διεστραμμένη, μπορεί να εκπληρωθεί.»

- Διαφήμιση -

Την παραγωγή της σειράς, έχει αναλάβει η εταιρεία Bad Robot των J.J. Abrams & Bryan Burk, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jonathan Nolan («Person of Interest»), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Lisa Joy («Pushing Daisies»).

Πρωταγωνιστούν οι Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood («True Blood»), Jeffrey Wright(«Boardwalk Empire»), James Marsden («X-Men»), Rodrigo Santoro (300), Thandie Newton, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Kyle Bornheimer και Lili Simmons («Banshee», «True Detective»).

Με πολύ αξιόλογους συντελεστές πίσω και μπροστά απο τις κάμερες, αλλά και αρκετό παρασκήνιο, το«Westworld» αποτελεί ένα πανάκριβο στοίχημα για το HBO, καθώς αναμένεται αρκετά προκλητικό και hardcore.

To «Westworld» θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο HBO.

Πηγή: cinemode.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα