Το SyFy κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο την δεύτερη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς «12 Monkeys», που είναι βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Terry Gilliam.

«Η σειρά ακολουθεί το ταξίδι του Cole, ενός χρονοταξιδιώτη που ταξίδεψε στο παρελθόν, απο ένα σκοτεινό και άσχημο μέλλον με σκοπό να το αποτρέψει. Ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Dr. Railly, ο Cole πρέπει να νικήσει μια κακόβουλη οργάνωση αιώνων με το όνομα 12 Monkeys. Καθώς ο Cole, η Railly και οι απρόσμενοι συμμαχοί τους πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην αλήθεια, θα ανακαλύψουν ότι αποτελούν θανάσιμες συνέπειες για ολόκληρη την ιστορία και τον ίδιο τον χρόνο.»

- Διαφήμιση -

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Travis Fickett («Nikita») και Terry Matalas («Nikita»), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται η Natalie Chaidez («Heroes», «Terminator: The Sarah Connor Chronicles»), ο Charles Roven («Man of Steel») και ο Richard Suckle («American Hustle»).

Πρωταγωνιστούν οι Aaron Stanford (James Cole), Amanda Schull (Dr. Cassandra Railly), Kirk Acevedo (Ramse), Emily Hampshire (Jennifer Goines), Barbara Sukowa (Katarina Jones) και Todd Stashwick (Deacon).

Αν και η πρώτη σαιζόν της σειράς δεν αποτέλεσε κάτι το εξαιρετικό, το σίγουρο είναι ότι κινήθηκε πολύ υψηλότερα απο τις σειρές που μας έχει συνηθίσει το SyFy, κάτι που σε συνδυασμό και με την νέα σειρά «The Magicians», φανερώνει ότι το δίκτυο έχει αρχίσει να βελτιώνει το πρόγραμμα του.

Η δεύτερη σαιζόν του «12 Monkeys» θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου στο SyFy.

Δείτε το trailer: