Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το Crossover των The Flash και Supergirl είναι πλέον επίσημο

Ο Barry Allen θα τρέξει μέχρι την National City αυτό τον Μάρτιο.

Είναι επίσημο πλέον: Τα “The Flash” και “Supergirl” θα κάνουν crossover. Ο Grant Gustin θα τρέξει τον Barry Allen μέχρι National City σε επερχόμενο επεισόδιο του Supergirl στο CBS, το οποίο πρόκειται να προβληθεί στις 28 Μαρτίου.

- Διαφήμιση -

FlashSupergirl1280

Εφόσον το “Supergirl” έρχεται απ’ την ίδια δημιουργική ομάδα των “The Flash” and “Arrow,” υπήρχαν εικασίες ότι οι σειρές θα κάνουν crossover απ’ όταν έκανε ανακοίνωση η σειρά του CBS, όμως τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα. Το CBS δεν κυκλοφόρησε επίσημες λεπτομέρειες για το επεισόδιο ή πώς θα συμβεί αυτό το crossover, όμως οι εκτελεστικοί παραγωγοί των δύο σειρών Greg Berlanti και Andrew Kreisberg κυκλοφόρησαν μια ανακοίνωση και μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους γι αυτό που πρόκειται να συμβεί.

“Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώνουμε κάτι που είχαμε οραματιστεί να συμβεί απ’ όταν ξεκινήσαμε το Supergirl -οι Flash και Supergirl ενώνουν τις δυνάμεις τους! λέει η ανακοίνωση. “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Grant Gustin που βρήκε τον χρόνο να έρθει να μας επισκεφτεί (δεδομένου του ήδη υπάρχοντος φόρτου εργασίας και όλους τους ανθρώπους των CBS, The CW, Warner Bros. and DC που κατάφεραν να το υλοποιήσουν. Τέλος, χάρη στους fan και τους δημοσιογράφους που συνέχιζαν να ζητούν να συμβεί αυτό. Είναι ευχαρίστηση και ελπίδα μας να δημιουργήσουμε ένα επεισόδιο άξιο του ενθουσιασμού και της στήριξης όλων.”

Αυτή θα έιναι η πρώτη φορά που η Supergirl ενώνεται με τις τηλεοπτικές σειρές υπερηρώων του CW. Οι Flash και Arrow κάνουν συχνά crossover ενώ έθεσαν το ντεμπούτο για το DC’s Legends of Tomorrow.

Στη πρόσφατη χειμερινή συνέντευξη τύπου του Television Critics Association, οι επικεφαλείς των CBS και CW έκαναν υπαινιγμούς ότι ένα crossover θα υλοποιηθεί εάν βγάλουν άκρη με την επιμελητεία. Το Flash κάνει γυρίσματα στο Vancouver, ενώ το Supergirl στο Λος Άντζελες. Οι fan ήδη πήραν μια ματιά πως θα φαίνεται το crossover όταν οι Berlanti, Gustin και η Melissa Benoist του Supergirl πόζαραν για το εξώφυλλο του Variety στο τεύχος Μαΐου 2015.

Variety The Flash Supergirl

- Διαφήμιση -

Σε επερχόμενο επεισόδιο, η Supergirl θα ασχοληθεί με μια προσαρμογή του “For the Man Who Has Everything” απ’ τον Alan Moore ενώ ο Flash θα κάνει μια διπλή επίσκεψη στην Earth 2. Το “Supergirl¨προβάλλεται κάθε Δευτέρα στο CBS ενώ το “The Flash” κάθε Τρίτη στο CW.

Πηγή: gr.ign.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα