Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τέλος για τα «Καλημερούδια»: Η συγκινητική αποφώνηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για το πρόωρο κλείσιμο της εκπομπής.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Μεγάλο κανάλι είναι απογοητευτικές το τελευταίο διάστημα, καθώς οικονομικοί λόγοι οδηγούν στην αποχώρηση προσωπικού και το «πάγωμα» των μισθών των εργαζομένων.

- Διαφήμιση -

Έτσι και το πρωινό μαγκαζίνο «Καλημερούδια» από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν και λόγω των χαμηλών πτήσεων στα νούμερα τηλεθέασης αντιμετώπιζε συνεχείς αλλαγές και αποχωρήσεις με τελευταία αυτή του Κώστα Μαρτάκη πριν από μερικές ημέρες.

Το σενάριο για «πρόωρο κόψιμο» της εκπομπής ακουγόταν έντονα το τελευταίο διάστημα, αλλά σήμερα δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ιδιαιτέρως φορτισμένη από συγκίνηση στην αποφώνηση της εκπομπής, ανακοίνωσε την απόφαση  να μην συνεχιστούν τα «Καλημερούδια», λέγοντας, ότι λόγω προβλημάτων που δεν εξαρτώνται από την παρέα της εκπομπής  θα κάνουν ένα… μικρό διάλειμμα.

Η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τη συγκίνηση της και είπε ότι λόγω της σχέσης που έχει αναπτύξει μαζί τους, θέλει να τους ενημερώσει, ότι σήμερα ήταν η τελευταία της τηλεοπτική συνάντηση με το κοινό.

Στο τέλος, χαιρέτησε στέλνοντας ένα φιλί κι ευχαριστώντας για την αγάπη του κόσμου που την παρακολουθούσε τόσο καιρό.

- Διαφήμιση -

Πηγές: ToraTora, zappit

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα