Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Μεθυσμένος οδηγός μπήκε στο προαύλιο της Βουλής

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες στις 00:45 μετά τα μεσάνυχτα στην Αττική Οδό – Η καταδίωξη κατέληξε στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

Αναστάτωση προκάλεσε λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα ένας μεθυσμένος 59χρονος οδηγός από την Αττική Οδό έως την … Βουλή.

- Διαφήμιση -

Αρχικά ο μεθυσμένος οδηγός σταμάτησε στα διόδια της Αττικής Οδού και προκάλεσε φασαρία, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να καλέσουν την Τροχαία.

Μόλις έφτασε το περιπολικό, ο οδηγός αντί να συμμορφωθεί, πάτησε γκάζι και διέφυγε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Στη συνέχεια, βγήκε από την έξοδο της Αττικής Οδού προς τον Κηφισό, με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας.

Παρά την μεγάλη απόσταση και την καταδίωξη που βρισκόταν σε εξέλιξη, ο μεθυσμένος οδηγός κατάφερε να φτάσει μέχρι και το κέντρο της Αθήνας και μάλιστα στην Βουλή.

Αρχικά, προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του πάνω στα κάγκελα του πεζοδρομίου, στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη και στη συνέχεια καβάλησε το πεζοδρόμιο και κυριολεκτικά εισέβαλε στην είσοδο της Βουλής από την πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Αμέσως πλήθος αστυνομικών, τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβαν, ενώ διαπίστωσαν πως βρισκόταν υπό την έντονη επήρεια αλκοόλ. Από όλα αυτά ο 59χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Ευτυχώς από αυτή την έξαλλη συμπεριφορά και πορεία του δεν προκλήθηκαν τυχόν τροχαία ατυχήματα ή τραυματισμοί άλλων πολιτών, ενώ από την έρευνα των αστυνομικών δεν προέκυψε να είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα