Τους δύο Έλληνες αξιωματικούς στην Αδριανούπολη επισκέπτεται σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη στη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος έχει εξασφαλίσει άδεια εισόδου προκειμένου να δει τους δύο άνδρες, που κρατούνται για 77η μέρα, στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Προχθές συνάντηση με τους στρατιωτικούς είχε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, που αργότερα σχολίασε (24/7) πως «με αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής να αντιμετωπίζουν μια άδικη περιπέτεια».

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατέθεσε πρόταση από κοινού με τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ στο Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων για να λάβουν οικονομική στήριξη οι δύο άνδρες.

Το DailyAthens σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.