Η επιτροπή διερεύνισης θα προχωρήσει στο πόρισμα και θα ενημερώσει την οικογένεια του εκλιπόντος για το πώς χάθηκε ο άτυχος σμηναγός Γιώργου Μπαλταδώρος.

Σε δέκα ημέρες αναμένεται να έχει στα χέρια της η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το πόρισμα της επιτροπής διερεύνυσης από το τι ακριβώς πρόκαλεσε την πτώση του μοιραίου «Mirage 2000-5»που κατέπεσε στις 12 Απριλίου 9 μίλια από το αεροδρόμιο της Σκύρου και οδήγησε στον θάνατο τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο.

Η πολεμική αεροπορία ενημερώθηκε πριν από λίγες ημέρες από την Γαλλική εταιρεία η οποία παρέλαβε τον καταγραφέα του αεροσκάφους για να « διαβάσει» τα στοιχεία της πτήσης πριν από την πρόσκρουση.

Σύμφωνα με τη Γαλλική εταιρεία το συγκεκριμένο αεροσκάφος δεν παρουσίασε κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Με δεδομένο λοιπόν το γεγονός ότι δεν υπήρξε βλάβη, η επιτροπή διερεύνισης θα προχωρήσει στο πόρισμα και θα ενημερώσει την οικογένεια του εκλιπόντος για το πώς χάθηκε ο άτυχος σμηναγός που έπεσε την ώρα του καθήκοντος.

Το DailyAthens σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.