Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μίλησε η συνοδηγός του μοιραίου τροχαίου: Τι αποκάλυψε για τον Παντελή Παντελίδη

Ο Παντελής Παντελίδης βρήκε τραγικό θάνατο, στις 08:20 σήμερα, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το εταιρικό Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Παράλληλα, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.

Ο 33χρονος τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Αρχικά στο Ασκληπιείο πήγε ο ιδιοκτήτης του κέντρου, όπου θα εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος και τον αναγνώρισε, ενώ αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

- Διαφήμιση -

Σημειώνεται ότι μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε: «Οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης». Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι το αυτοκίνητό είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών και η μία γυναίκα εκσφενδονίστηκε από το κάθισμα.

Να σημειωθεί ότι ο Παντελίδης θα εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα