Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάτρα: Απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία για το θάνατο του βρέφους

Συγκλονίζει ο θάνατος του βρέφους στην Πάτρα την ώρα που κοιμόταν μαζί με τη μητέρα του, στο  Νοσοκομείο Παίδων (Καραμανδάνειο).

Η νεκροψία που θα διενεργηθεί στο άτυχο μωρό θα δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου του ενώ το συμβάν διερευνάται και από την Ασφάλεια Πατρών.

- Διαφήμιση -

Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο ημέρες. Η νεαρή μητέρα βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στο τρίχρονο αδελφάκι του, που νοσηλευόταν εκεί τραυματισμένο. Μαζί της είχε και το άτυχο μωρό που εντοπίστηκε νεκρό ενώ κοιμόταν μαζί της.

Εξετάζεται αν η η νεαρή μητέρα άθελά της κατά τη διάρκεια του ύπνου καταπλάκωσε το βρέφος, προκαλώντας του ασφυξία. Η νεκροψία που θα διενεργηθεί αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου του.

Το συμβάν διερευνάται και από την Ασφάλεια Πατρών. Η μητέρα του βρέφους μεταφέρθηκε στην αστυνομία για κατάθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Η διοικήτρια του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, Βασιλική Γεωργιοπούλου, παρέπεμψε στα αποτελέσματα της νεκροψίας προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του πεντάμηνου βρέφους.

«Είχε γίνει προσπάθεια να πειστεί η μητέρα να βρεθεί κάποιος να αφήσει το βρέφος γιατί δεν επιτρέπεται. Το νοσοκομείο έχει λοιμώξεις, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για ένα 5 μηνών υγιές βρέφος να βρίσκεται στο νοσοκομείο. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρει κάποιον να κρατήσει το παιδί», δήλωσε στον ANT1.

«Πήρε το βρέφος, το βρήκε παγωμένο αλλά δυστυχώς ήταν αργά», πρόσθεσε η κ. Γεωργιοπούλου για το τραγικό συμβάν.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα