Υπέρ της ιδιωτικοποίησης του νερού τάχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με κυρίαρχο επιχείρημα πως οι κρατικές επιχειρήσεις δεν έχουν κίνητρο να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους προς τον πολίτη, ανέφερε ως καλό παράδειγμα ιδιωτικοποίησης τον ΟΤΕ, κάνοντας την Κατερίνα Καινούργιου να φαίνεται Μάρτιν Λούθερ Κινγκ μπροστά του.

Πώς το καταφέρνει αυτό; Πώς γίνεται ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας να πέφτει από γκάφα σε γκάφα; Είναι κάποιο κόλπο αυτογελοιοποίησης και αντίστροφης ψυχολογίας προς το αδηφάγο κοινό ώστε να επιστρέψει στην εξουσία ως νέος ΓΑΠ; Όσο εσύ έβαφες αυγά και έτρωγες κρυφά από την μάνα σου πιτόγυρα, το Daily Athens έκανε έρευνα. Μπήκε στο μυαλό του Κούλη και έμαθε όλη την αλήθεια. Και σου την παρουσιάζει σε μια φωτογραφία.

Κι αφού λοιπόν είδες να αχνοφαίνεται η Γκιώνα, οι λύκοι αλλά και το πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνεχίζω με νέες αποκαλύψεις κι ένα προσωπικό δράμα. Γύρισα στις 6:00 το πρωί μετά από ξενύχτι και βλέπω την γιαγιά μου ξάπλα στο πάτωμα όπως η Βίκυ Μοσχολιού στις εκλογές του 2000. Λέω πάει το έπαθε το εγκεφαλικό. Μαύρο Πάσχα θα περάσουμε. Γυρνάω και βλέπω στην οθόνη την ξινισμένη μούρη του Γιώργου Αυτιά. Σκέφτηκα «αυτή η νυφίτσα φταίει για όλα».

«Άγγελε» ψελλίζει η γριά και συνεχίζει «Αυτός ο κουκουές ο Αλέξης θα με στείλει στον τάφο. Το είπε ο Αυτιάς. Μου κόβει την σύνταξη από το 2019. Να’το μουδιάζω. Έρχεται το τρίτο εγκεφαλικό. Με χάνετε». Μα καλά τι συμβαίνει πλέον με αυτόν τον ΣΚΑΪ; Δεν έχουν καταλάβει πως αυτή η προπαγάνδα μόνο κακό τους κάνει και ωφελεί τον ΣΥΡΙΖΑ; Θα στείλουν τους γέρους στον άλλο κόσμο μία ώρα αρχύτερα και δεν θα χρειαστούν να πάρουν άλλα μέτρα. Θα έρθει από μόνο του το πλεόνασμα και να τσουπ πάλι κυβέρνηση.  Και δώσε η Ντόρα να κατεβάζει τα schoκολοτάκια πέντε – πέντε για να συνέλθει και κλάμα τα εγγόνια. Και τώρα που ελάφρυναν τα capital controls τι δικαιολογία θα βρει; Ε, ας πει ότι τα έφαγε κρυφά ο Καμμένος..

του Άγγελου Κωνσταντούλια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here