Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Με τι εκβιάζει τον στόχο 5046c Χατζηδάκη ο κ. Μητσοτάκης;

«Γιατί ο κ. Χατζηδάκης δεν έχει κάνει ούτε μία μήνυση σε όσους τον παρακολουθούσαν επί 8 μήνες; Φοβάται κάτι; Είναι εκβιαζόμενος με προϊόντα των υποκλοπών;» διερωτάται μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θέτοντας τέσσερα σημαντικά ερωτήματα μετά την ομιλία του στόχου 5046c κατά κόσμον Κωστή Χατζηδάκη στη Βουλή, όπου έσπευσε να υπερασπιστεί τον ωτακουστή του, επαναδιατυπώνοντας την πεποίθησή του ότι ο πρωθυπουργός «δεν έχει καμία σχέση» με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωστής Χατζηδάκης ισχυρίστηκε στη Βουλή πως έχει ενοχληθεί περισσότερο απ΄ όλους τους πολίτες για την υπόθεση αυτή, καθώς «δεν είναι καθόλου ευχάριστο να ξέρεις ότι βρίσκεσαι στο στόχαστρο τέτοιων άθλιων μεθοδεύσεων».

- Διαφήμιση -

Αλέξης Τσίπρας: Ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι ένοχοι και επικίνδυνοι

«Ποιος ξέρει άραγε με τι τον κρατάει ή με τι τον εκβιάζει ο κ. Μητσοτάκης για να φθάσει σε αυτό το σημείο…» σημειώνει σε σκληρή ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο αναξιοπρέπειας» του Κωστή Χατζηδάκη.

Συγκεκριμένα, με βάση την ομιλία του στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θέτει τα εξής ερωτήματα: 

«1. Οι πράκτορες 000 και Κλουζώ, όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν ο πρωθυπουργικός ανιψιός και γγ του Πρωθυπουργού κ. Δημητριάδης και ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ κ. Κοντολέων που απομακρύνθηκαν μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, όπως τόνισε ο κ. Χατζηδάκης;

2. Αν ναι, τότε γιατί κανείς, ούτε ο ίδιος, δεν τους έχει κατονομάσει στη Δικαιοσύνη;

- Διαφήμιση -

3. Γιατί ο κ. Χατζηδάκης δεν έχει κάνει ούτε μία μήνυση σε όσους τον παρακολουθούσαν επί 8 μήνες; Φοβάται κάτι; Είναι εκβιαζόμενος με προϊόντα των υποκλοπών;

4. Στους Κλουζώ ήταν και η εισαγγελέας της ΕΥΠ κα Βλάχου που υπέγραφε ανά δύο μήνες την ανανέωση της παρακολούθησης Χατζηδάκη, αλλά παραμένει μέχρι και σήμερα στη θέση της;»

Πηγή: Documentonews.gr

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα