Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται στο reality “Χρυσή Αυγή”

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Νίκος Μίχος προβαίνει σε πλήθος αποκαλύψεων που επιβεβαιώνουν όλα όσα έχουν πει κατά καιρούς και οι άλλοι αποχωρήσαντες από τη ναζιστική οργάνωση:

Οικογενειοκρατία, διορισμοί ημετέρων που δεν πατάνε για δουλειά στη Βουλή, λεφτά που κάνουν φτερά και που κανείς δεν γνωρίζει σε ποιές τσέπες καταλήγουν είναι κάποιοι από τους λόγους που δίνει ο Μίχος για την αποχώρησή του.

- Διαφήμιση -

Η αποχώρηση του Συναδινού και οι αποκαλύψεις που τη συνόδευσαν για τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής δεν θα είναι το τέλος του εμφυλίου στην ελληνική ακροδεξιά, αλλά μόνο η αρχή της.

Απέναντι στην κατηγορία ότι ο Μίχος ήταν “τζαμπατζής” και δεν πλήρωνε τη συνδρομή του στο κόμμα, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής μιλάει για “λαμόγια”, φωτογραφίζοντας τον οικονομικό διευθυντή της Χρυσής Αυγής (“παίρνει μισθό 8.500 ευρώ τον μήνα”) και δηλώνει άγνοια για το που καταλήγουν τα λεφτά από τις συνδρομές.

Ο Μίχος επιτίθεται με σκληρές φράσεις (“τενεκές, κομματόσκυλο της Νέας Δημοκρατίας”) στον πρώην αστυνομικό διευθυντή Εύβοιας Λάμπρο Χουλιαρά, δίνοντας πολλές λεπτομέρειες για τον τρόπο που εξωθήθηκε σε παραίτηση.

- Διαφήμιση -

Εξηγεί επίσης αυτό που πλήθος πρώην μελών της Χρυσής Αυγής έχουν αναφέρει, ότι δηλαδή “δεν φεύγεις εύκολα” από μια τέτοια κλειστή ομάδα.

Τέλος, μιλάει για τη διαφοροποίησή του από την υπερασπιστική γραμμή της Χρυσής Αυγής στη δίκη (βλ. προστατευόμενους μάρτυρες), παραδεχόμενος ότι η άρνηση της Χρυσής Αυγής να δεχτεί την πρόταση της πολιτικής αγωγής για ζωντανή μεταδοση της δίκης ήταν λάθος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα