Βράζουν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: «Αηδιαστικό αυτό που έγινε»

0
287
Παναθηναϊκός Μπάσκετ

Έξαλλοι είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό Superfoods με τη διαιτησία του τρίτου αγώνα με τη «βασίλισσα».

Μετά τη δήλωση – βόμβα του Μάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος ανέφερε: «Υπήρξαν περίεργες αποφάσεις σε πολύ εύκολες και καθαρές φάσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι αν όλα είναι προαποφασισμένα», ο εκνευρισμός στα «πράσινα» αποδυτήρια ήταν ολοφάνερος.

Ο Τσάβι Πασκουάλ άργησε να πάει στη συνέντευξη Τύπου, γιατί έβλεπε στο βίντεο τις φάσεις σε επανάληψη, με μέλη του τεχνικού τιμ να λένε χαρακτηριστικά: «Αυτό που έγινε ήταν αηδιαστικό».

Την ίδια ώρα και οι παίκτες των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης ήταν νευριασμένοι με τις διαιτητικές αποφάσεις. Μάλιστα, να σημειώσουμε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια… έκρηξη παίκτες και προπονητές στα αποδυτήρια για διαιτητικές αποφάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here