Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανακάλυψαν τα Google Maps την ύπαρξη εξωγήινων;

Όλοι λίγο έως πολύ έχουμε παίξει με το Google Maps εξερευνώντας από το σαλόνι μας αλλά και την οθόνη του υπολογιστή μας όλη την Γη.

Πλέον όμως οπαδοί της ύπαρξης UFO ισχυρίζονται ότι μέσω google maps αποκαλύφθηκε η ύπαρξη εξωγήινης ζωής στην Αργεντινή. Μάλιστα πολλοί πιστεύουν πως οι εξωγήινοι πέρασαν πρόσφατα με το σκάφος τους από την περιοχή Ojo de la Tierra της Αργεντινής.

- Διαφήμιση -

Η εν λόγω περιοχή, βρίσκεται έξω από το Μπουένος Άιρες και είναι τέλεια κυκλική και ακόμα και οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν την αρτιότητα του σχήματος. 

Ο Scott C. Waring δήλωσε στην ιστοσελίδα UFO Sighting Daily για το ανεξήγητο φυσικό φαινόμενο: “Η Αργεντινή έχει υπερβολικά μεγάλο αριθμό παρατηρήσεων UFO σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο και πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει γιατί οι εξωγήινοι προσπαθούν να κρύψουν αυτή τη συγκεκριμένη είσοδο στη βάση τους. “Το σχήμα είναι μεγάλο και κυκλικό, αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα UFO 100 μέτρων μέσα από αυτό. Το νερό κάτω από αυτό το πλωτό νησί πρέπει να εξερευνηθεί”, κατέληξε ο Waring.

Γι’ αυτό τον λόγο, οι υποστηρικτές της συγκεκριμένης θεωρίας ζητούν χρηματοδότηση προκειμένου να προχωρήσουν στην έρευνά τους. 

Πηγή: Altsantiri.gr

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα