Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αλεξιπτωτιστής επιβιώνει από πτώση χωρίς αλεξίπτωτο.

Ένας αλεξιπτωτιστής των Red Devil στάθηκες τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς κατά τη διάρκεια ενός airshow το αλεξίπτωτο του δεν άνοιξε και χρειάστηκε η επέμβαση ενός συναθλητή του, ο οποίος τον έπιασε στον αέρα και προσγειώθηκαν και οι δυο ασφαλείς στο έδαφος.

Η Βρετανική στρατιωτική μοίρα αλεξιπτωτιστών, συμμετείχε στο Whitehaven Air Show στην ακτή της Cumbria, όταν συνέβη το ατύχημα.

- Διαφήμιση -

Φωτογραφίες και video, διέρρευσαν στα social media, με τον αλεξιπτωτιστή να συνδέεται στο αλεξίπτωτο ενός συναδέλφου του και να προσγειώνονται μαζί στο νερό.

Η επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα με ένα post στο facebook της σελίδας του Whitehaven Air Show, το οποίο ανέφερε το εξής:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι όλα τα μέλη των αλεξιπτωτιστών της ομάδας των Red Devil είναι σώοι και ασφαλής. Είναι η πρώτη φορά έδω και 25 χρόνια που ένα αλεξίπτωτο απέτυχε να ανοίξει. Ένας μέλος της ομάδας, έπιασε στον αέρα τον συνάδελφο του και προσγειώθηκαν μαζί στο Queens Dock. Οι διαδικασίες ασφαλείας δούλεψαν τέλεια και θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ, στην ομάδα της Whitehaven, που κατάφερε να τους βγάλει έξω από το νερό τόσο γρήγορα.»

Για την ιστορία η ομάδα των Red Devil δημιουργήθηκε το 1963 και συμμετέχει σε πάνω από 60 show κάθε χρόνο. Η ομάδα αποτελείτε από 12 μέλη, εν ενεργεία στρατιωτικοί, από τρία διαφορετικά τάγματα της Βρετανικής Μοίρας Αλεξιπτωτιστών, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον τρία χρόνια εμπειρία.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Σχετικά άρθρα

Νέα άρθρα