Μοντέλο έκανε επέμβαση για να αλλάξει χρώμα στα μάτια και πλέον ζει ένα δράμα

0
395

Ένα μοντέλο του Instagram ήθελε να αλλάξει το χρώμα των ματιών της κι έτσι υπεβλήθη σε μία αμφιλεγόμενη διαδικασία με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει, να έχει πλέον την όραση μιας 90χρονης.

Η διαδικασία περιλάμβανε την τοποθέτηση εμφυτευμάτων σιλικόνης στα καστανά της μάτια για να τους δώσει ένα ανοιχτό γκρι χρώμα.

Η Nadinne Bruna από την Αργεντινή, που ζει στο Μαϊάμι, ταξίδεψε μέχρι την Κολομβία για να κάνει την επέμβαση που είναι παράνομη στις ΗΠΑ. Η 32χροη υποστηρίζει ότι έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της όρασής της.

dannitabruna2Η όρασή της έγινε σταδιακά θολή και τα μάτια της έγιναν κόκκινα ενώ είχε αφόρητους πόνους για μήνες. Η Nadinne Bruna λέει ότι η όρασή της έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά κι αυτό της στοίχισε και επαγγελματικά αφού αναγκάστηκε να σταματήσει τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις που ήταν το βασικό της επάγγελμα.

Έκανε την επέμβαση τον Σεπτέμβριο του 2016 και μίλησε πρόσφατα για το πρόβλημά της.

dannitabruna3

«Πριν από αυτή την επέμβαση τα μάτια μου ήταν απόλυτα υγιή. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ήμουν τόσο αφελής. Από τότε που έκανα την επέμβαση η όρασή μου έγινε θολή. Εδώ και περίπου ένα χρόνο τα μάτια μου με πονάνε και έχω φαγούρα», ανέφερε το μοντέλο, σύμφωνα με την Daily Mail.

dannitabruna7

«Η βλάβη στην όρασή μου είναι μόνιμη και πρέπει να κάνω μεταμόσχευση κερατοειδούς. Επίσης, έχω και καταρράκτη. Τώρα, έχω την όραση μιας 90χρονης γυναίκας και απλά ελπίζω να κρατήσω το γλαύκωμα μου υπό έλεγχο» πρόσθεσε.

Το μοντέλο ξαναπήγε στην Κολομβία για να διορθώσει την ζημιά στα μάτια της, αλλά δεν έγινε τίποτα. Έτσι, αναγκάστηκε να αναζητήσει ιατρική βοήθεια στις ΗΠΑ. Όσο για το γιατρό που της προκάλεσε τη ζημιά, λέει ότι δεν κινήθηκε νομικά εναντίον του γιατί δεν έχει χρήματα.

dannitabruna4dannitabruna5dannitabruna6dannitabruna8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here